Jump to content



Logitech,ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ SUPPORT!!!


Nos-Dio1442169068

Recommended Posts

Μετα απο τη προσφατη εμπειρια μου με το support της logitech μπορω να πω οτι δεν ειναι τυχαιο:049::077: .Απλα ειναι κορυφαια σε αυτο το κομματι.

Το πρωτο προιον που αγορα ηταν ενα G7,το ποντικι αυτο μετα απο 2.5 περιπου δουλευε κανονικα εκτος απο μερικες φορες που εκανε διακοπες στη συνδεση του.Διαπιστωσα οτι για καποιο λογο ειχε σπασει το usb reciever.Επικοινωνησα με την εταιρια που μου ειπε τα εξης:

To reciever πρεπει να αντικατασταθει με νεο,επειδη δεν υπαρχει θα σου αντικαταστησουμε ολο το ποντικι.Επειδη ουτε και αυτο υπαρχει πια,να δυο μοντελα ιδιας αξιας,ενα wireless και ενα G9 διαλεξε ποιο θες και πες μας.Τοτε νομιζω ηταν απο τα κορυφαια ποντικια τους.Διαλεξα το G9 και μου το εστειλαν δωρεαν αφου τους εστειλα μια φωτο με το G7 "κατεστραμενο".

Εκτοτε σχηματισα μια αψογη γνωμη για την εν λογω εταιρια.

Προσφατα κερδισα ενα σετακι ηχεια z320.Τις προαλες που εβρεχε,αγνωστο γιατι ακουσα ενα μπαμ και τα ηχεια καηκαν.Δε νομιζω οτι ηταν κεραυνος γιατι θα μου εκαιγε τα παντα.Παλι η ιδια διαδικασια,τους ειπα την ιστορια,και αμεσως προσφερθηκαν να μου στειλουν καινουργια εντελως δωρεαν φυσικα.

Τι αλλο να πω...απλα..ουτε αποδειξεις ζητανε οπως κανουν μερικα ελληνικα καταστηματα,ουτε τιποτα.Ολα τα προιοντα εχουν p/n και id,ξερουν τι ειναι και τι οχι στην εγγυηση και απλα στα αλλαζουν και στα στελνουν σπιτι σου.:035:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.