Jump to content


προβλημα με laptop acer 7520g


vaggos88

Recommended Posts

καλημερα.(λεμε τωρα) το λαπτοπ του αδερφου μου ξαφνηκα κολλησε και επειδη δεν μπορουσε να κανει ουτε alt+ctrl+del ουτε τιποτα κλασικα κρατισε το κουμπι πατημενο για να σβηση.

μολις το ξεκινησε παλι αυτο δεν εμπενε ουτε bios ουτε τιποτα black screen και reboot καθε 5 second.

το παει σε γνωστο καταστημα και η διαγνωση λεει μητρηκη και κοστος πανω απο 350ε.ειναι δυνατων να κοστιζει τοσο πολυ η μητρηκη ενος λαπτοτ?

ξερετε κανενα αλλο καταστημα που να φτιαχνει μονο λαπτοπ να το στειλουμε γιατι τοσα λεφτα δεν αξιζει να τα δοσεις...

ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν κάνει 350 ευρώ πάντως αν είναι πραγματι μητρική καλύτερα πέτα το. Και 250 ευρώ να κάνει πάλι δεν αξίζει αφού είναι εκτός εγγύησης. Πάντως κόιτα και σε κανένα ebay μήπως βρεις κάτι με τα στοιχεία του μηχανήματος. Αν και 350 ευρώ για μητρική με περαστικά (υποθέτω) δεν είναι και εντελώς παράλογο ποσό. Πάντως απ' οτι ειδα εχει κάρτα γραφικων nvidia σειρα 8 οι οποίες καίγονταν καλύτερα μάθε απο το service της αντιπροσωπείας. Σου βρήκα αυτό για την περίπτωση βλάβης

Η εγγύηση παρέχεται από τις εξουσιοδοτημένες συνεργάτιδες εταιρείες της Acer, Alman Hellas (τηλ 210 2409150) και MDI AE (τηλ 210 4804500). Σε περίπτωση βλάβης του Notebook ο πελάτης αναλαμβάνει την επικοινωνία με μία εκ των εταιρειών αυτών και την παράδοση του μηχανήματος σε αυτή αφού πρώτα έχει επικοινωνήσει με το call center της Acer στο support_greece@acer-euro.com ή στο 801-500-2000. Επισημαίνεται ότι στα μηχανήματα ACER, σε περίπτωση βλάβης, σε καμμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση με καινούργιο αλλά επισκευή του υπάρχοντος από το service των αρμόδιων εταιρειών.

Link to comment
Share on other sites

Η κάρτα γραφικών έχει 100 με 300Ευρώ ανάλογα το μοντέλο.

http://cgi.ebay.com/Acer-Aspire-7520-7520G-5520-5520G-Motherboard-LA-3581P-/140428058078?cmd=ViewItem&pt=Motherboards&hash=item20b22a1dde

motherboard 181.98$ / 140Ευρώ με μεταφορικά, αν και μάλλον η κάρτα γραφικών θα είναι γιατί αυτές οι σειρές είχαν πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Ασχετο με το προβλημα-σχετικο με το σερβις της Αcer.

Αρκετα παλαιοτερα σε προβλημα ενος Aspire κοντινου μου προσωπου (εντος εγγυησης) πηγα στην ΜDI καπου στην Πειραιως (Ταυρο νομιζω) και εξυπηρετηθηκα αψογα μπορω να πω.

Το προβλημα ειχε να κανει με την θερμοτητα, αλλα επειδη ηταν βεβαιο οτι θα ξαναπαρουσιασθει ζητησα απο τον τεχνικο να μου δειξει απο που ξεκουμπωνει το καπακι για να επεμβαινω μονος μου, και αυτος (προς ευχαριστη εκπληξη μου) μου εδειξε με τροπο το πως, οποτε καθε 6-8 μηνες το ανοιγα και εκανα την δουλεια μονος μου χωρις να τρεχω καθε φορα με το laptop παραμασχαλα.

Πολυ καλη εξυπηρετηση και σεβασμος στον πελατη.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον πηγαμε το λαπτοπ στην acer και μας ειπαν πολυ απλα 520ε + οτι προκυψη...μα ειναι δυνατον τετοια διαφορα σε σχεση με αλλο μεγαλο καταστημα?υποτιθετε πως πηγαμε για λιγοτερα και μας ειπαν σχεδον τα διπλα..

τελικα θα παρει ο bro ενα καινουριο και τελιωσε το θεμα..

θα κρατισω το χαλασμενο εγω θα παραγγειλο μια μητρηκη απ'εξω και θα πειραματιστο μονος μου..

Link to comment
Share on other sites

Μα καλά πλάκα κάνουμε 520 ευρώ; Πέτατο ή μάλλον σπάστο μπροστά τους για να μάθουν οτι τα μηχανήματα τους είναι σάπια. Πάντως κοίτα και ebay μπορεί να βρείς κάτι σε πολυ χαμηλή τιμή. Εγώ έχω βρεί διάφορα και σε καλέ τιμές.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε φιλε αστα να πανε.περνεις καινουριο με τοσα λεφτα...

εγω ειπα στον αδερφο να το ρισκαρουμε και να παρουμε απ'εξω τη mobo αλλα αν εχει και κατι αλλο τιν κατσαμε...τεσπα στην χειροτερη περιπτοση θα το λυσο για να παρω μια ιδεα πως ειναι και το λαπτοπ εσωτερικα...και θα ρισκαρω να παρω μια mobo να το φτιαξω για την παρτι μου

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.