Jump to content



viewsonic service;


pokemon6401442169101

Recommended Posts

έχω μια CRT οθόνη της viewsonic, θέλω να την στείλω για service γιατί μου κάνει νούμερα και ανοιγοκλείνει όσο δουλεύει (άψε-σβήσε η εικόνα). Πληρώνω μέχρι 250Ευρώ το service αρκεί να μου δίνουν και μια εγγύηση 6 μηνών έστω.

Θέλω να μου πείτε που να απευθυνθώ τώρα που θα έρθω Αθήνα. Γιατί την έχω και κάθεται ενώ θέλω να την χρησιμοποιήσω.

Μοντέλο : viewsonic P815

Link to comment
Share on other sites

εκτός από την alman υπάρχει άλλος ως official service;

δεν έχω πάει ποτέ αλλά αν είναι να γίνει μια δουλειά ας γίνει.

Σε tft θέλω 500-1200+ Ευρώ για SPVA και πάλι θα έχει input lag, την θέλω καθαρά για fps.

Link to comment
Share on other sites

βασικά ενδεικτικά είπα το ποσό, απλά δεν θέλω να τη στείλω ανακύκλωση, 21' δεν βρίσκεις εύκολα, ούτε και φτηνά. Να και βρήκα με 150 μια 21' sony/SUN microsystems, βάζω ταβάνι τα 150. Πάντως παλιότερα είχα στο service της eizo 2 οθόνες 21' μοντέλα Τ965 με πάνω από 7000 ώρες την κάθε μια, και το κόστος για τις 2 ήταν 650Ευρώ, έλα όμως που.. το μετάνιωσα που δεν τις επισκεύασα και πήγα στην HD2442W, όχι ότι κάτι με χάλασε αλλά όπως και να το κάνεις, μια tft δεν αποκτά τα συν μιας CRT.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πάντως έτσι για την ιστορία, μόνο η alman είναι για την viewsonic; γιατί προσπαθώ να θυμηθώ και έναν άλλον αλλά δεν μου έρχεται στο νου.

Να έχει και μια παραπάνω χρησιμότητα το thread αν κάποιος έχει έστω και μια tft στην οποία έχει λήξει η εγγύηση. Η octabit π.χ. μπορεί να τον εξυπηρετήσει;

Link to comment
Share on other sites

παραείναι νωρίς για να μιλάμε για 3D οθόνες, ας βγουν μερικές καλές με s-pva και 10-12bit panel 3D η ακόμη και με LED φωτισμό και βλέπουμε.

δεν ειπα για το 3D.

ειπα αφου σε νοιαζουν τα FPS στο max να παρεις μια 120Ηz και να την χρησιμοποιεις με φουλ τα 120Ηz, (οχι 60+60 για 3D)

ετσι κι αλλιως τα καλα panel τα θελουν οσοι προσπαθουν να πετυχουν την τελεια χρωματικη αποδοση (γραφιστες κλπ)

εσυ ομως που τη θες για FPS, βολευεσαι και με ΤΝ

και μη μου πεις μια να τα εχει ολα, πιο φτηνα και πιο καλα και λιγοτερο χωρο θα πιανουν να εχεις δυο ΤFT, παρα μια μεγαλη CRT, ή μια σουπερ ακριβη TFT που να προσπαθει να τα κανει ολα.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις να το ανοιξεις αν πιανει το χερι σου και κοβει το ματι σου να ελεγξεις την πλακετα για ψυχρες κολησεις και να περασεις με το κολλητηρι οτι σου φαινεται περιεργο μετα να ελεγξεις για χαλασμενους πυκνωτες.Αν δεν ειναι κατι απο τα παραπανω εχει χαλασει αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.