Jump to content



ΟSD ενδείκτης ταχύτητας CPU?


squid

Recommended Posts

Θελω τον ελαφρυτερο τροπο να βλεπω την ταχυτητα της CPU ΟSD (on screen display) στυλ, οταν για παραδειγμα τρεχω benchmarks (3Dmark).

Για το GPU speed με καλυπτει για παραδειγμα το MSI afterburner με το οποιο κανω OC την VGA και δειχνει επανω απο το 3D mark ταχυτητα GPU και Gmem

Link to comment
Share on other sites

μπα LOL στο 3d mark 11 δεν βγαινει επανω απο το 3Dmark οποτε δε βλεπω τι γινεται οσο τρεχει το 3dmark11 :(

επισης οταν τρεχει το 3D mark 11 το MSI afterburner δεν καταλαβαινει οτι εχει ξεκινησει 3D application και δεν φορτωνει αυτοματα το ΟC profile .... Λογω DX11 ??

Link to comment
Share on other sites

Καποιος τροπος να κανω το aida64 (αν και στον Task manager δειχνει να ειναι 32bit) να βγαινει πανω απο τις 3D εφαρμογες ? όπως τo ΜSI afterburner, (rivatuner?) ati tools, FRAPS, κλπ που δειχνουν πληροφοριες πανω απο τις 3D εφαρμογές? (FPS, GPU clock κλπ) ΄Η καποιο αλλο προγραμμα ?

Link to comment
Share on other sites

Για τέτοια χρήση χρειάζεσαι άλλο hardware και όχι software.

Μιλάω για εξωτερική οθόνη ή άλλο keyboard σε στυλ Logitech G15/19, με το οποίο μέσω everest περνάνε όλες οι πληροφορίες στην οθόνη του και τις αλλάζεις με 1 κουμπί. :038: :038:

Link to comment
Share on other sites

:p το afterburner πως τα καταφερνει και τα δειχνει στην ιδια οθονη με την εφαρμογη 3D? :) Τουλαχιστον, υπαρχει κατι που να κραταει καποιου ειδους Log, Ιστορικο με τις ταχυτητες του επεξεργαστη για ενα κατα βούληση ορισμενο διαστημα?
Link to comment
Share on other sites

χμμμ στο AIDA64 (everest?) δεν βρηκα μεχρι στιγμης πως να το βαλω να παρακολουθησει και να αποθηκευσει ιστορικο ταχυτητων CPU .... θα το κοιταξω αργοτερα αν ειναι. εχεις καμια ιδεα μηπως πως γινεται ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.