Jump to content



Overclock σε Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz


Nasosdem

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Έχω έναν Intel Core 2 Duo E6400 χρονισμένο στα 2.13Ghzκαι θέλω να τον κάνω overclock στα 2.6 Ghz. Με το μανίσιο ανεμιστηράκι τον πήγα μέχρι 2.3 Ghz με την θερμοκρασία στους 60 βαθμούς κελσίου. Έτρεξα το prime 95 και δεν έβγαλε πρόβλημα. Το ανέβασα στα 2.4 και η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο στους 70+ βαθμούς. Από ότι κατάλαβα θέλει μια αναβάθμιση το ανεμιστηράκι. Θέλω να πάρω αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808877 . Τι μου προτείνετε? Να αναφέρω ότι το σύστημα έιναι σχεδόν έξι χρονών και τρέχει τουλάχιστον 4 ώρες την μέρα. Πρόκειται να του κάνω μία αναβάθμιση μόλις βρω τα λεφτά. Η σύνθεση του συστήματος μου είναι αυτή:

Μητρική κάρτα: Asrock ConRoeXFire-eSATA2

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo E6400 2.13 Ghz

Κάρτα Γραφικών: ATI Radeon X1950 Pro 512 Mb retail(+ X1950 pro secondary)

Μνήμη ram: Kingston 3x1 Gb 667 Mhz Dual Channel

Σκληρός Δίσκος: Western Digital 500 Gb Sata 2

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ η κάρτα γραφικών μου είναι διπλή(Είναι δύο κάρτες σε μία γιατί η ATI στην αρχή την έβγαλε μόνο με 256 MB και μετά την τροποποίησε και την διπλασίασε σε μέγεθος και ισχύ). Επίσης η μητρική μου ανεβάζει αυτόματα το vcore του επεξεργαστή με το που ανεβάσω τα Mhz κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.