Jump to content



Intel D510MO - Πρόβλημα booting και ήχου


Geo.

Recommended Posts

Καλημέρα!

Έχω δύο μητρικές d510mo. Η μία αγορασμένη πριν ένα χρόνο περίπου με έκδοση bios 0148 και η άλλη πριν λίγο καιρό με έκδοση bios 0516 (η τελευταία).

Χρησιμοποιούνται και οι δύο για CarPC. Χρησιμοποιώ το '>Joycon για κάποιες λειτουργίες του PC από τα κουμπιά του τιμονιού. Με την καινούργια μητρική έχω πρόβλημα στο boot. Κολλάει με postcode 5A (Resetting PATA/SATA bus and all devices) και δεν κάνει τίποτα όση ώρα κι αν το έχω αφήσει αν δεν αφαιρέσω την συγκεκριμένη usb συσκευή. Με την παλιά μητρική έκλεισα το USB Legacy από το Bios και δουλεύει κανονικότατα!! Προσπάθησα να βάλω παλαιότερη έκδοση bios αλλά δεν δέχεται καμία, παρά μόνο την ίδια που έχει.

Επίσης με την καινούργια κατά την εκκίνηση, μόλις πάρει ρεύμα, ακούγεται ένας εκνευριστικός κρότος-χτύπημα από τα ηχεία.

Στην παλιά απλά ακούγεται ένα "μπιπ", το οποίο απενεργοποίησαν στις επόμενες εκδόσεις bios.

Καμιά ιδέα? Έχετε να προτείνετε κάτι?

Φιλικά,

Γιώργος

Υ.Γ.: Αν μπορεί κάποιος mod να μου διορθώσει το vooting σε booting :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.