Jump to content



keyboard error


pas2007

Recommended Posts

Χαιρετω.

Έχω για επισκευη ενα παλιο PLATO PC με Pentium 4 3.0ghz με μητρικη Gigabyte.

Αυτο το pc ειχε να λειτουργησει πολυ καιρο και αφου χρειαστηκε αλλο τροφοδοτικο τωρα ξεκιναει περναει το post αλλα δεν βλεπει κανενα πληκτρολογιο ps/2 με usb δεν δοκιμασα γιατι δεν εχω αλλα ενα usb ποντικι που συνδεω δεν βλεπω να αναβει το κοκκινο φως κατω. Καναμε clear cmos αλλα τιποτα.

Καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Εαν το πληκτρολογιο που δοκιμαζεις σε αλλο pc λειτουργει κανονικα τοτε το πιθανοτερο ειναι να εχει προβλημα η θυρα ps2. Σε αυτην την περιπτωση βρες ενα δανεικο usb πληκτρολογιο για να δοκιμασεις. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα το αναγνωρισει. Συνηθως για να το δει το BIOS θελει μια επιλογη ενεργοποιημενη (USB legacy support εαν θυμαμε καλα.) Για το ποντικι ειναι φυσιολογικο να μην το βλεπει. Αναγνωριζεται μονο μεσα απο windows.

Link to comment
Share on other sites

Το πιο πιθανό ειναι να έχει πρόβλημα η PS2. Όσο για το ποντίκι , αν δεν ειναι ενεργοποιημένo to USB LEgacy Support συνηθως οι USB συσκευές δεν αναβουν αν και τα usb πλκηκτρολόγια συνηθως λειτουργουν για το F2 ή Delete για το BIOS.

Αν έχει σκόνη , δοκίμασε να το καθαρίσεις καλά , αν ειναι δυνατό με κάνα σπραιυ αέρα γιατί πολλές φορές δημιουργουν προβλημα σε μητρικές....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.