Jump to content



Θερμοκρασιες AMD 1100???


graphist83

Recommended Posts

Καλησπερα,

Εχτες σεταρα ενα ωραιο μηχανημα για λογαριασμο ενος καλου μου φιλου. H επιλογη του ηταν ο AMD 1100 6 cores πανω σε μια μητρικη της gigabyte με το νεο chipset. Μοντελο δεν θυμαμαι.

Το θεμα ειναι οτι η stock ψυκτρα εκανε πολυ θορυβο (6000 rpm) και την αλλαξαμε με μια με μια θηριώδη της AKASA. Εχει 120mm fan και τεραστιο μεγεθος.

Η στοκ ψυκτρα ανεβαζε μεχρι 52c σε idle (χρηση mozila κτλ.) με την AKASA και το κουτι τοποθετημενο στην θεση του γραφειου και οχι εξω οπως πριν, ειδα θερμοκρασιες μεχρι 62c παλι σε idle.

Ειναι φυσιολογικο αυτο? Εγω αλλες θερμοκρασιες βλεπω να λενε. Δηλαδη σε gaming τι θερμοκρασιες θα σηκωσει?

Στο κουτι τρεχουν 2 fans 1 εμπρος 120 1 πισω 120 και του τροφοδοτικου.

Εννοειται οτι εβαλα θερμοαγωγημη παστα κτλ..

Καμια ιδεα???

Link to comment
Share on other sites

Η οποια ομως δεν διαβαζοταν σωστα απο το BIOS. Η συνεπεια θα ηταν να κλεινει το pc στα καλα καθουμενα γιατι θα θεωρουσε οτι υπερθερμαινεται ο επεξεργαστης και φυσικα η ψυκτρα δουλευε σε τελειως διαφορετικες ταχυτητες. Οντως η θερμοκρασια ειναι ιδια και στις δυο περιπτωσεις η συμπεριφορα ομως του υπολογιστη ειναι τελειως διαφορετικη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.