Jump to content



οικονομικότερος εκτυπωτής από θέμα toners


serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα laser color printer για οικιακή χρήση.

Από θέμα μεγέθους χαρτιού δεν έχω κάποια ιδιαίτερη απαίτηση:κλασικό Α4. Ούτε και στην ταχύτητα θέλω κάτι το ιδιαίτερο.

Από θέμα ποιότητας η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όλοι οι εκτυπωτές εκτυπώνουν το ίδιο καλά. Πάντως, καθαρά ενδεικτικά, αναφέρω ότι θα προτιμούσα ένα SAMSUNG. Αλλά, ο,τιδήποτε έχετε να προτείνετε εκτός αυτού, είναι καλοδεχούμενο.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να συνδυαστούν τα κάτωθι:

-φθηνή αγορά (έως €120,00) και κυρίως

-τα toner που θα αντικαθίστανται να μη μού βάζουν φωτιά στην τσέπη. Ως γνωστόν, πιό πολύ κοστίζουν τα toner αντικατάστασης παρά ο ίδιος ο εκτυπωτής. Αυτό θέλω. Να κοιτάξω πολύ καλά την τιμή των toners πριν την αγορά. Φυσικά, δε μιλάμε να αγοράσω original όταν θα τα αλλάξω, αλλά συμβατά.

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σε όλο αυτόν το λαβύρινθο που έχω μπει;

Υ.Γ. Ίσως και κάποιο(α) tutorial link έρευνας αγοράς...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!

Link to comment
Share on other sites

Αν μία εταιρεία πουλάει φθηνά ένα μηχάνημα δεδομένης ποιότητας και δυνατοτήτων εκτύπωσης, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι περιμένει να τα βγάλει από τα τόνερ. Και για να το πετύχει αυτό θα τα κλειδώσει έτσι ώστε να πρέπει να αγοράσεις αυθεντικά.

Όταν αποφάσισα να πάρω έγχρωμο laser πήρα αυτόν που θα μου προσέφερε "ξεκλείδωτα" τόνερ με δυνατότητα να τα αγοράσωπάμφθηνα. Έτσι ο C1000 epson μου θα μου προσφέρει τη δυνατότητα να τον ξαναγεμίσω με 60 ευρώ περίπου...(όλα τα μελάνια, έτσι?!)

Link to comment
Share on other sites

Το πόσο καλά εκτυπώνει ένας εκτυπωτής laser είναι θέμα ανάλυσης και όχι μάρκας. Η ανάλυση είναι θέμα τιμής. Γενικά η χαμηλή κατηγορία περιορίζεται σε ανάλυση 600χ600 όχι και τόσο καλή αν είσαι απαιτητικός στις εκτυπώσεις σου. Τέλος κοίτα στα μελάνια όχι μόνο την τιμή αλλά και το πόσες εκτυπώσεις θα βγάλει. Μπορεί μια 4αδα τόνερ να είναι πιο ακριβή από μια άλλη και να βγάζει περισσότερες εκτυπώσεις άρα στη σελίδα να σου έρχεται φθηνότερα. Πάντως γςνικότερα στον τομέα των εκτυπώσεων ισχύει τις περισσότερες φορές ότι ακριβότερος εκτυπωτής -> φθηνότερα μελάνια. Εξαιρούνται οι Xerox που είναι από τη "μάνα" τους ακριβοί σε όλα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γεια σας και απο μενα,αν καποιος γνωριζει παρακαλω για τη συμβουλη του.εχω αρκετα ιατρικα βιβλια pdf( περιπου 20.000 σελιδες και παραπανω στα αγγλικα) που θελω να τυπωσω χωρις να με νοιαζει η ποιοτητα στην φωτο αρκει να ειναι εγχρωμη ,αλλα και επαγγελματικες καρτες.εχω ενα canon ip 4200 inkjet.να στραφω σε refeel μελανια η να παρω εγχρωμο laser? o epson c1100 τυπωνει κανονικα τα pdf σε βιβλια? εχει αλλα αναλωσιμα εκτος τα μελανια και ποσο πανε?υπαρχουν imitation?ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.