Jump to content



Πρόβλημα του mouse ή κάτι άλλο;


imaginas

Recommended Posts

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το mouse αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό ή σε κάτι άλλο που το επηρεάζει.Έχει ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία το αριστερό κουμπί,με αποτέλεσμα όταν πατάω το "+" για να ανοίξω μια νέα καρτέλα στον firefox ή σε κάποιον άλλο browser να ανοίγουν 3-4.Όταν κάνω κλικ σε ένα σύνδεσμο αντί να ανοίγει μαι καρτέλα ανοίγουν πολλαπλάσιες.Γενικά η ευαισθησία του καθιστά προβληματική τη χρήση του Η/Υ.Ακόμα και μεταξύ ανοιγμένων προγραμμάτων αν προσπαθήσω να κάνω εναλλαγές ανοιγοκλείνουν!Έχω ρυθμίσει την ευαισθησία του mouse από το control Panel στη χαμηλότερη δυνατή,έκανα σάρωση για κανά malware,αρνητικό.Έκανα φορμάτ και πέρασα ξανά τα προγράμματα,το ίδιο συμβαίνει...

Το mouse είναι ένα usb οπτικό της microsoft.

Υπάρχει καμιά εκτίμηση;

Link to comment
Share on other sites

Αν άλλο ποντίκι δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα (δλδ να είναι κάποια ρύθμιση), έχει χαλάσει το κουμπάκι που βρίσκεται στην πλακέτα του ποντικιού. Όταν το πατάς, είναι στο όριο να κάνει επαφή ή όχι και έτσι είναι σαν να το πατάς πολλές φορές γρήγορα. Για να το σιγουρέψουμε, βάλε τον δείκτη στο + του FF και πάτα το κουμπί γρήγορα (με μεγάλη ταχύτητα). Λογικά θα σου ανοίξει μόνο 1 tab. Επίσης, το δεξί κλικ θα λειτουργεί σωστά αν δεν είναι θέμα software.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.