Jump to content



ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ PC.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!


FUTURE81

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα.εχω το τελευταιο διαστημα ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου.ενω ολα λειτουργουν κανονικα σε σερφαρισμα ταινιες μουσικη κτλ οταν παιζω παιχνιδια εδω και 2 βδομαδες (αυτη τη στιγμη παιζω diablo 3 και torchlight 2) κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου μαυριζει η οθονη, ο ηχος συνεχιζεται να ακουγεται απο τα ηχεια και δεν μπορω να κανω κατι!το restart στο pc δεν πιανει και πρεπει να κρατησω το power button για να σβησει το pc.αυτο μπορει να γινει απο το 3ο λεπτο η και μετα απο 1 ωρα.σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι κατι με την καρτα γραφικων αλλα μου κανει εντυπωση που μαυριζει ακομη και στο torchligth 2 που ειναι παιχνιδι με μικρες απαιτησεις.

Να προσθεσω οτι για να αποκλεισω την περιπτωση λειτουργικου εκανα format και ξαναεγκατεστησα τα windows 7 σημερα.εβαλα τους τελευταιους drivers (η καρτα ειναι pny gtx 295) και παλι στο diablo 3 μαυρισε μετα απο 1 ωρα.

Το περιεργο ειναι οτι μερικες φορες οταν σβηνω το pc και το ξανανοιγω εχει αλλαχτει απο μονο του το boot priority των 3 σκληρων που εχω.σημερα μετα την μαυρη οθονη μου εγραψε disk boot failure.μπηκα στο bios εβαλα default ρυθμισεις και μπηκε κανονικα στο windows.αλλες φορες απλα το κλεινω και το ξανανοιγω και μπαινει κανονικα!!!!

Σας παρακαλω δωστε καποια βοηθεια γιατι πραγματικα εχω τρελαθει!!!δεν ξερω τι φταιει δεν μου εχει ξανασυμβει και σε οσους το εχω πει δεν εχουν ξαναδει κατι παρομοιο.τι λετε οτι μπορει να φταιει?τι προτεινετε?περιμενω απαντησεις σας!!

Link to comment
Share on other sites

Πλήρης έλεγχος σταθερότητας στο τραπέζι 3 παρακαλώ.

ΤΟ μενού θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει ορεκτικό memtest , σαλάτα system stability tester ή ό,τι άλλο θες να πιέσει το σύστημα, και αν αυτά πάνε καλά,

κυρίως πιάτο κανένα 3d mark

Link to comment
Share on other sites

Βάλε στο μενού και τον έλενχο κάρτας γραφικών για σκόνη που έχει κλείσει κάθε δίοδο αέρα και η κάρτα σβήνει λόγω θερμοκρασίας για να μην καεί... :)

Ομοίως και για την ψύκτρα του επεξεργαστή...

Μην εμπιστεύεσαι software που σου λέει ότι οι θερμοκρασίες είναι ΟΚ.

Μου έτυχε να είναι στους 100+ βαθμούς ο επεξεργαστής λόγω σκόνης στην ψύκτρα και το software να λέει 40...

Παθαίνουν Bug τα software με τις πολύ ψηλές θερμοκρασίες όπως και με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (π.χ. κάτω απο τους +4)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.