Jump to content



ποιόν LASER έγχρωμο?


Recommended Posts

για πειτε μου εναν Laser printer εχρωμο για το σπιτι.

προτεραιοτητα να εχει φτηνα αναλωσιμα.

Η αγορα θα γινει απο καταστημα του εξωτερικου, οχι απο ελληνικο καταστημα.

Το βαρος ειναι προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Φθηνά αναλώσιμα σε laser σημαίνει για μένα να μπορείς να αναγομώσεις μόνος σου ή έστω να μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΟΕΜ τόνερ.

Άρα για κάθε πρόταση που σου γίνεται θα ελέγχεις αν κυκλοφορούν αναγομωμένα τόνερ από τρίτους κατασκευαστές.

Οι μονόχρωμοι δεν είναι πια ασήκωτοι, ενώ οι έγχρωμοι κάνουν μια χαρά για βαράκια, ή και άρση βαρέων-βαρών μερικές φορές.

Όταν πρόπερσι έψαχνα για έγχρωμο laser, είχα προτεραιότητα να μπορώ να βάλω αναγομωμένα τόνερ για να μην πληρώνω 50 ευρώ το χρώμα στη μαμά εταιρεία (και να είναι χαμηλό το κόστος αγοράς).

Έτσι κατέληξα στον epson C1100.

Αλλά μιλάμε για ένα μπόγο σαν το σπιτάκι του σκύλου μου και αρκετά βαρύ για να εκτοξεύσει κάθε μεσοσπονδύλιο δίσκο της μέσης.

Οι επιλογές μου εκείνη την εποχή ήταν κυρίως από ΗΡ (που είχε καλά εργαλεία αλλά ακριβά) και από samsung μεριά που ήταν πολύ πιο όμορφα μηχανήματα, αρκετά μικρότερα και ελαφρύτερα. Αλλά τα τσιπάκια της samsung -τότε τουλάστιχον- δε σπάγανε και θα έπρεπε να χρησιμοποιώ μόνο αυθεντικά τόνερ. Επιπρόσθετα ήταν και ακριβότεροι...

Μετά από το ανωτέρω κατεβατό έχω βασικά να σου προτείνω να το πάρεις από Ελλάδα γιατί λόγω βάρους θα έχεις πολλά μεταφορικά, να φτιάξεις μία λίστα με τα διαθέσιμα μηχανήματα στο εύρος τιμής που είσαι διατεθειμένος να σκάσεις και να τα μελετήσεις ένα ένα.

Πρώτα βρες ποια μπορούν να δεχθούν ΟΕΜ τόνερ, κι έτσι θα περιορίσεις γρήγορα τη λίστα σου.

Μετά, από αυτά που απέμειναν διάβασε reviews και αποφάσισε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.