Jump to content



τόσο μεγάλη διαφορά???


Recommended Posts

Έχω έναν εκτυπωτή laser:SAMSUNG ML-2525W. Θέλω να πάρω ένα toner. Το αυθεντικό έχει €62,00, και τα συμβατά ξεκινούν από €16,00. Και, μάλιστα, οι εταιρίαες των συμβατών τα χαρακτηρίζουν ως δοχεία όχι ξαναγεμισμένα.

Τί γίνεται με αυτά τα τόσο φθηνά toners; Τόσο μεγάλη διαφορά??? Να το πάρω; Όντως δεν είναι ξαναγεμισμένα; Κάποιες πληροφορίες-εμπειρίες πάνω στο θέμα;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω, εγώ έχω ένα Lexmark Prestige 805. Τα αυθεντικά έγχρωμα μελάνια κάνουν 12€ έκαστο (θέλει 3), άρα 36€! Βρήκα REMANUFACTURED από ένα μαγαζί Θεσσαλονίκη στα 3€. Φυσικά τα πήρα, τα έβαλα και δουλεύουν super. Γράφουν τα φτιάχνουν αυτοί. Οι εταιρείες πουλάνε φθηνά τους εκτυπωτές γιατί ξέρουν ότι το κέρδος είναι τα μελάνια. Εκεί βαράνε. Θυμάμαι παλιότερα είχα ένα Epson που μ'ένα προγραμματάκι μηδένιζε τον μετρητή και ξανατύπωνα με το ίδιο μελάνι άλλα τόσα χαρτιά. Μακάρι να υπήρχε και για αυτό που έχω τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω, σωστά τα λες. Σχετικά με inkjet εκτυπωτές, έχω δοκιμάσει και γω και δουλεύουν άψογα. Όλα όσα έχω ξαναγεμίσει. Απλά δεν είχα εμπειρία σε toner, και γι' αυτό ζήτησα πληροφορίες.

Έχεις απόλυτο δίκιο ότι περιμένουν να χτυπήσουν στα μελάνια και τα toners. Ο εκτυπωτής έχει €110,00. Οπότε, αγοράζοντας 2 φορές αυθεντικά toners, ξεπερνάς, μάλιστα, το κόστος του εκτυπωτή (και μάλιστα το υπερ-ξεπερνας αν υπολογίσεις ότι συμπεριλαμβάνει και toner η αγορά).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.