Jump to content



Aργο laptop ανεξηγητα!


Recommended Posts

Γεια σας εχω ενα ASUS i3 350 4gb ram ddr3 με εργοστασιακα windows 7.Σαν λαπτοπ ηταν παντα πολυ τιμιο και αρκετα γρηγορο για τις δυνατοτητες του.Προσφατα εκανα ενα recovery με τα εργοστασιακα cd μονο στο πρωτο part του δισκου καθοτι στο δευτερο εχω φωτογραφιες βιντεο κτλ.

Δουλευε κανονικα για μια βδομαδα εκανε μονο του σιγα σιγα και καποιες ενημερωσεις s.pack 1 kτλ. Τελος παντων καποια μερα εκει που δουλευε (επαιζα ενα παιχνιδι)κολλησε.Του εκανα επανεκκινηση και πριν φορτωσει τα windows μου εβγαλε ενα μηνυμα περιπου αυτα

JMicron ethernet network adapter

PXE-E61: Media test failure, check cable

PXE:exiting PXE ROM 

 δε θυμαμαι ακριβως την πρωτη και τριτη σειρα,

απο τοτε ενω εμπαινε στα windows αργουσε απιστευτα ακομη και να ανοιξει ενα απλο φακελο. ψαχνωντας λιγο στο ιντερνετ με αλλο pc ειδα οτι αυτο το βγαζει οταν κανει boot απο την καρτα δικτυου πριν το σκληρο δισκο η' οταν εχει πεθανει ο σκληρος δισκος,

μπηκα λοιπον απο bios και εβαλα να κανει boot πρωτα απο το cd μετα απο το σκληρο και τελευταιο την καρτα δικτυου.Ετσι σβηστηκε το μηνυμα αλλα ο υπολογιστης συνεχισε να ειναι εκνευριστηκα αργος.Τοτε αποφασισα να τον ανοιξω,η ψυχτρα απο το ανεμιστηρακι ηταν τιγκα στη σκονη,οποτε μπορει και να ψιλοανεβαζε θερμοκρασιες.Απο εκει και περα ξεκουμπωσα και ξανα κουμπωσα τον σκληρο..Οταν τον ανοιξα δουλεψε κανονικα και αμεσως του εκανα μια επανεκκινηση για να δω αν ετυχε,ε ναι ετυχε παλι κολλουσε.Τωρα ειμαι σε φαση που το λαπτοπ 3 στις 5 κολλαει ελλεινα μια δουλευει αλλα ωρες ωρες κολλαει και μια δουλευει κανονικα.Τι λετε να ειναι?Συγνωμη για το μεγαλο μνμ.Α!διαγνωστικα μνημης εδειξαν οτι ειναι οκ ενω το διαγνωστικο της wd εδειξε καποια bad sectors τα οποια οταν πατησα repair kai εφτασε σχεδον στο 98% εγραψε  fail.Ayta.

Link to comment
Share on other sites

ξανα ετρεξα το διαγνωστικο της wd στο quick(kai extended,το ειχα βαλει εδω και ωρα)

και εβγαλε fail,οποτε παω για αλλο δισκο. Στα λαπτοπ μπαινουν 2.5'' σωστα?

Έγινε επεξεργασία από minaspit
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.