Jump to content



Youtube μέσω Google


Recommended Posts

Κατά λάθος έκανα έξοδο από το λογαριασμό μου στη google, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ τον κωδικό πρόσβασης και δεν μπορώ να μπω πουθενά. Δε θυμάμαι να είχα ορίσει κάποιο άλλο email σε περίπτωση απώλειας κωδικού και οι ερωτήσεις που ζητά να απαντήσω το πρόγραμμα ανάκτησης κωδικού είναι πολύ εξεζητημένες, άσε που ζητούν προσωπικά στοιχεία που δε θέλω να δώσω. Πέρασα τις πρώτες φάσεις και η πρόοδος ανάκτησης ήταν μηδέν. Το αστείο είναι δεν έχω σημειώσει σε κανένα αρχείο κωδικών τον συγκεκριμένο, κι έκανα τι βλακεία να δεχτώ το αίτημα επαναφοράς του Chrome στις αρχικές του ρυθμίσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων. Βασικά, έτσι ξεκίνησε και το πρόβλημα σύνδεσής μου στο gmail. Τι να κάνω; 


Προσπάθησα να βάλω άλλο email για να λάβω τον κωδικό, αλλά βγαίνει μήνυμα ότι δεν το είχα δηλώσει για αυτόν το σκοπό και δεν μπορεί να σταλεί ο κωδικός μου εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Πάρε ένα καρτοκινητό, δώσε το νούμερο για επιβεβαίωση και μετά πέτα το.

 Και στις καροτσυνδέσεις πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου. Από παντού σε παρακολουθούν. Το αστείο είναι ότι μετά από ψάξιμο έβαλα τυχαία τον κωδικό αλλά τον ξέχασα εντός ολίγων δευτερολέπτων. Ο περιηγητής τον αποθήκευσε, αλλά έκανα έξοδο για να δοκιμάσω τι είχα βάλει ώστε να το καταγράψω στο αρχείο κωδικών που τηρώ, αλλά μού ζητούσε κωδικό. Ούτε πόσα ψηφία έβαλα μπορώ να δω. Υπάρχει τρόπος να βρω τα αρχεία κωδικών που αποθηκεύει ο UC browser; Είναι σαν τους chrome και iron στο θέμα αποθήκευσης κωδικών. Βλακεία μου που βιάστηκα να πειραματιστώ προτού βάλω βοηθητικό email.

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνοντας βρήκα στο youtube ένα βίντεο που δείχνει πώς από τις ρυθμίσεις για προχωρημένους βρίσκουμε τους κωδικούς που έχει αποθηκεύσει ο Chrome. Στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης πατώντας εμφάνιση, εμφανίζει τον εκάστοτε κωδικό.

Link to comment
Share on other sites

Προσπάθησε να κάνεις τη μέθοδο 2 από το παρακάτω link, εκτός και το έκανες ήδη. Αν επιλέξεις δεν έχω πρόσβαση στο τηλέφωνο απαντάς σε κάποιες ερωτήσεις χωρίς οι απαντήσεις να είναι ακριβείς. Τώρα πόσο ακρίβεια θέλει δεν ξέρω. Προσπάθησέ το λίγο.

 

http://www.wikihow.com/Recover-a-Gmail-Password

 

ΥΓ: Άλλη φορά να μην κάνεις πέναλτι, γιατί τιμωρούνται.  ;)

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.