Jump to content



Recommended Posts

καλησπερα. για να μπω κατευθειαν στο ψητο, ψαχνω ενα Ups που να ειναι αθορυβο. εντελως. δηλαδη ειτε να μην εχει ανεμιστηρα  ειτε και αν εχει, να δουλευει μονο οταν πεσει το ρευμα. και οι πυκνωτες μπαταριες κτλ κτλ να μην κανουν και humming (αυτο τον ενοχλητικο θορυβο.  το θελω ΕΝΤΕΛΩΣ αθορυβο. το προβλημα ειναι πως κανεις κατασκευαστης δεν λεει για τα προιοντα του αν εχουν μπαταριες κτλ κτλ.

επισης μαλλον θα ηθελα να απογυγω και φασεις στυλ apc που καθε 3 και λιγο κανουν κλικ κλικ οταν τσεκαρουν την κατασταση της μπαταριας.

οποτε αναζητω την δικια σας εμπειρια.

 

ψαχνω line interactive με μπριζα σουκο γυρω στα 1000va. με ταβανι τα 170 ευρω περιπου. α και λογο του psu μου που ειναι active pfc χρειαζομαι και pure sine wave. το θεμα και παλι ομως ειναι ο θορυβος.

εφαγα ολο το ιντερνετ και μοντελα φετινα περσινα ξερω γω αθορυβα δεν βρηκα πουθενα να προτινουν. ευχαριστω πολυ

Έγινε επεξεργασία από BURNIN AMBITION
Link to comment
Share on other sites

Ήθελα να σου γράψω γι αυτο το UPS γιατί ακριβώς αυτό έχω και είναι ακριβώς αυτό που ζητάς αλλά με πρόλαβες. Είσαι ανυπόμονος :D  

 

Πρόσεξε όμως μπαίνει σε ισχύ ακόμα και όταν υπάρχουν μικροδιακοπές ή υπερτάσεις που δεν είναι αντιληπτές και μιλάω για την περίπτωση που είναι κλειστό το pc. Το έχω πάνω σε πολύμπριζο και όταν είναι κλειστό το pc κλείνω το πολύμπριζο.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.