morfeas-dsl- Μάρτιος 4, 2005 #61 Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από No Quarter Married with Children (Al Bundy is GOD) Συμφωνω!!Ο τυπος ειναι μορφη που λενε
MasterDAL Μάρτιος 4, 2005 #62 Μάρτιος 4, 2005 Να προσθαίσω και εγώ τις δικές μου προτιμήσεις σε τυχαία σειρά24Sex and the CityThe Black AdderFriendsBabylon 5Star Trek Next GenerationsStar Trek VoyagerStar Trek Enterprise Battlestar GalacticaΑν έχετε γρήγορη πρόσβαση στο δίκτυο, τότε αυτή η σελίδα θα σας φανεί χρήσιμη...http://www.the-realworld.de/index.php
unstoppable Σεπτέμβριος 3, 2005 #63 Σεπτέμβριος 3, 2005 2 αρκετα καλες απο οτι φαινεται ειναι οι-Rome-Prison Break (μου αρεσαν πολυ τα 2 πρωτα)
feanorian82 Σεπτέμβριος 3, 2005 #64 Σεπτέμβριος 3, 2005 Το πρώτο Rome Μου εχει κολλήσει στο 95%...Θα κοιτάξω για το Prison Break...
GruntGR Σεπτέμβριος 12, 2005 #65 Σεπτέμβριος 12, 2005 κ η γυναικα του που την εκανε η katey seagal μια χαρα μ***ι ειναι, μην μιλησω για την κορη του ...... γενικα δεν ειμαι κ πολυ συνεπης με τις σειρες, ολο κ καποιο επεισοδιο θα χανω, ξεκινανε κ τα σχολεια γμτ, τεσπα τα τελευταια 2 χρονια μου αρεσαν αρκετα οι παρακατω : married with children my two dads (ετσι κ ετσι) Ryan Caulfield : year one Party of Five Seventh Heaven ( πριν απο 5 χρονια το ειχα πρωτοδει κ δεν μου εκανε εντυπωση, τωρα κολλαω λιγο) futurama simpsons early edition stark raving mad 2 guys and a girl friends the nanny () just shoot me CSI + law and order ( ο κυριος λογος που θα κατσω να δω ολοκληρο επεισοδιο ειναι να εχω αυπνιες ) 24 δεν εχω δει ποτε, για jenifer garner δεν μου κανει κουκου κ γενικα δεν μου κανει κλικ ολο το στησιμο στο alias, baywatch εχω να δω 5 χρονια, knight rider καπου 8 χρονια, btw παρακμη το team knight rider ετσι ? , ξεχασα να αναφερω κ το JAG που ειχε την θεογκομενα την cathrine bell :jump:
YDinopoulos Σεπτέμβριος 12, 2005 #66 Σεπτέμβριος 12, 2005 Τωρα πηρα χαμπαρι το poll....Τεσπα. Απο αυτα που υπαρχουν, εβαλα τα Φιλαρακια, αλλα παντα γουσταρα τα εξης...Παλαιοτερα...- Simpsons- Married with Children- Alfie (Ναι..ο εξωγηινος και δεν εννοω το καρτουν!)- Dukes- Bill Cosby- Benny Hill- Faulty Towers- Monty Python's Flying circus- Βlack AdderΠιο καινουργια...- Lost - Futurama- Συνορα αγαπης (Νazli rulezzzzz)Y.Γ.Ψαχνω τα εξης σε dvd. Οποιοες τα κατεχει, ας στειλει ΡΜ...- Monty Python's Flying circus- Faulty Towers
apostglen46 Σεπτέμβριος 12, 2005 #67 Σεπτέμβριος 12, 2005 Παντως το season 4 απο το 24 πολυ γ@ματο...........Γενικα ειμαι πολυ φαν.....Απο τα αλλα μου αρεσαν πολυ το csi(Gill Grissom rulezzzzz)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.