nikolaos91 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2015 Γειας σας θα μπω κατευθειαν στο θεμα εχω το παρακατω υπολογιστηεπεξεργαστη Ι5 4590μιτρικη Gigabytes H97-HD3μνημη 8GB kingston hyper xσκληρος δισκος WD 1TBΤροφοδοτικο 600 Watt corsairGPU GTX650OS Windows 10 home απο περιφερειακα πανω του εχωπληκρολογιο Μicrosoft usbποντικι με usbheadset microsoft LX-3000 usbcard reader το οποιο παει στην μιτρικη και κατι usb που ειναι στο case και εχω το εξης προβλημα οταν ξεκειναω τον υπολογιστη αναβει κανονικα η οθονη μου διχνει το bios της καρτας γραφηκων αλλα kanei καπου στα 30 με 60 δευτερολεπτα για να κανει το μπιμπ του bios μπορει καποιος να μου πει αν αυτο ειναι λογικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Νοέμβριος 21, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Υποθετικά μιλώντας. Έχεις δοκιμάσει να τον ξεκινήσεις χωρίς όλα αυτά τα USB που έχεις συνδεδεμένα; Εννοείται οτι εξαιρούνται ποντίκι-πληκτρολόγιο.Δηλαδή το headset, το card reader (συνδέονται με USB εσωτερικά στην μητρική) και τα "κατι usb που ειναι στο case" που αναφέρεις, εκτός αν εννοείς τις θύρες του κουτιού. Βέβαια η προσωρινή αποσύδεσή των USB του κουτιού για δοκιμή δεν κάνει κακό.Αν δεις οτι ξεκινάει κανονικά τότε βάζε τα ένα-ένα και δοκίμαζε ποιο θα σου δημιουργήσει την καθυστέρηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts