Jump to content



REVIEW sillent hill 4 the room


kots

Recommended Posts

απλά το καλύτερο της σειράς. αν και δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο το 3, αλλά μέχρι στιγμής εγώ το θαυμάζω.

πολύ καλά γραφικά, και αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι μπορείς άνετα να παρακολουθήσεις το σενάριο. κάτι που δεν μπορούσες να το κάνεις στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

τώρα μένει να δέσει το σενάριο με τα τρία προηγούμενα και θα είναι όλα μέλι γάλα.

αλλά ακόμη δεν συνάντησα κάποιο boss να ανέβει λίγο η αδρεναλίνη

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

για πρώτη φορά σε παιχνίδι της σειράς sillent hill υπάρχουν undead enemies

επίσης για πρώτη φορά υπάρχει το γνωστό "μπαούλο" από την σειρά resident evil που αποθηκεύεις πράγματα λόγω του περιορισμένου inventory που έχεις.

δεν είδα ως τώρα τους υπέροχους γρίφους (χαρακτηριστικό γνώρισμα των παιχνιδιών sh) οι οποίοι ποικίλλαν στα προηγούμενα.

γίνεται πολύ καλή χρήση του surround ήχου, αφού ο ήχος αλλάζει από ηχείο σε ηχείο όταν κινείς τον χαρακτήρα προς διάφορες κατευθύνσεις. με τα 5,1 μου γίνετε απολαυστικό και πλήρως ρεαλιστικό.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ επίπεδα παραμένει η κάμερα. η μηχανή έχει παραμείνει ίδια και τείνει να γίνει χαρακτηριστικό των silent hill παιχνιδιών. είναι άβολη, δυσκολεύει την κίνηση και όλα αυτά για τον προφανή λόγω - ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΞΕΦΎΓΕΙΣ ΕΎΚΟΛΑ από δύσκολες καταστάσεις.

σε λίγο καιρό θα σηκώσω και screenshots.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.