Jump to content



Βοήθεια για το NB Frequency και το Command Rate 1T σε Gigabyte 990 FXA-UD3+AMD FX 8320


Recommended Posts

Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος, τι πρεπει να κανω στην μητρικη Gigabyte 990 FXA-UD3 Rev. 4 για να κατραφερω να ρυθμισω τις μνημες RAM μου να λειτουργουν σε Command Rate 1T. Εχω τις μνημες Corsair Dominator DDR3 Dual Channel 1600MHz CL8 4x2GB Slots, και τα timings τους ειναι 8-8-8-24 σε 1.65V. Παρ'ολο που πηγαινω στις ρυθμισεις στο bios και βαζω την επιλογη σε 1T, παρ'ολα αυτα εχω την εντυπωση οτι τρεχει σε 2Τ. Αυτο βλεπω απο το CPU-Z τουλαχιστον.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να ανεβασω την συχνοτητα του NB Frequency στον AMD FX 8320 που εχω. Το αλλαζω χειροκινητα αλλα ολα παραμενουν ως εξης: 

HT Link - 2600MHz
NB Frequency 2200MHz

Αυτες οι τιμες ειναι οι τιμες με την ρυθμιση Auto για ολα. Ο επεξεργαστης τρεχει στα 4.5GHz με 1.32V του CPU Core και ολα τα υπολοιπα ειναι στο Auto. Πρεπει να πειραξω καποιο Vcore και NB Voltage για να γινει αυτο; Επισης οι RAM ειναι καλο να τρεχουν σε XMP(Extreme Memory Profile) η να κανω αυτο disable και να πειραξω χειροκινητα οτιδηποτε αφορα αυτην. Διοτι με το XMP αυτοματα ολα μπαινουν σε 1.65V και 1600ΜΗz αλλα το command rate που ειναι 2Τ το αλλαζω σε 1Τ και οπως ειπα παραπανω δεν αλλαζει τιποτα. Ευχαριστω εκ των προταιρων

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.