Jump to content



Κάρτα γραφικών AGP 2x/4x: Πού;;;


nickstamat

Recommended Posts

Έχω ένα PC με Pentium III 800 MHz και κάρτα γραφικών S3 Virge (2 MB !!!) και θέλω να το δώσω σε γνωστό μου.

Για να μη γίνω ρεζίλι που η ανάλυση δεν πάει πάνω από 800x600@24bit color, σκέφτομαι να αλλάξω σε καλύτερη. Το πρόβλημα είναι ότι η μητρική παίρνει μόνο AGP 2x. Καλή θα ήταν μια GeForce 4 Ti ή έστω μια GeForce 4 MX με 64 και άνω MB. Ξέρετε που θα βρώ τέτοιες παλιές κάρτες;

Επίσης δέχομαι και άλλες προτάσεις για την κάρτα. Ο υπολογιστής προορίζεται για πρόσβαση στο Internet, επεξεργασία κειμένου (Word), παρουσιάσεις (PowerPoint) και κανένα παιχνιδάκι 3D, χωρίς όμως πολλές απαιτήσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι οι μητρικες για PIII ειναι ασυμβατες με τις καρτες γραφικων που αναφερεις και θα πρεπει να βαλεις ακομα πιο παλια. Αν θυμαμαι καλα δινουν μεγαλυτερη ταση απο αυτη που χρειαζονται οι GF4.

Link to comment
Share on other sites

Οι GF4 είναι "backward compatible" και λειτουργούν και σε 2x. Προσοχή όμως: αυτό το έχουν οι πρώτες GF4 με AGP 2x/4x και όχι οι μεταγενέστερες που λειτουργούν σε 8x. Είχα μια GF4 Ti 4200 64 MB και δούλευε κανονικά σε 2x.

Link to comment
Share on other sites

Εχω την MSI G2PRO PLUS-T64D

http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=170

σε αριστη κατασταση με επιπλεον παθητικες ψυκτρες στην μνημη.Μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζα DOOM III μια χαρα.Αν ενδιαφερεσαι στειλε πμ.

Link to comment
Share on other sites

@gtr_84: Πόσο τη δίνεις; Δε δεσμέυομαι ότι θα την αγοράσω, θα το ψάξω λίγο και θα σου στείλω ΠΜ. Αλλά, αν σου τη ζητήσει άλλος και δεν σου έχω δώσει εγώ απάντηση, μη διστάσεις να του τη δώσεις. ;)

@saxon_747: Η μητρική είναι ίδια μάρκα! ECS P6BAP-A+ (Rev. 1.0).

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από papabasi [Χθες, στις 12:22]

για τις geforce4 δε νομίζω ότι σηκώνει το μηχάνημά σου

Αφού είπα ρε παιδιά...

ΕΙΧΑ GeForce 4 Ti 4200 AGP 2x/4x ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΥΕ, Γ*****Ε ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.