Jump to content



Πρόταση αγοράς οικονομικού τηλεφωνικού κέντρου.


Recommended Posts

Καλησπέρα σας, θέλω μια βοήθεια για αγορά τηλεφωνικού κέντρου, προορίζεται για δικηγορικό γραφείο με 5-6 συσκευές, θα ήθελα να βγει περίπου στα 600 ευρώ, ο ενδιαφερόμενος έχει δει κάτι σε asterisk voip αλλά δεν έχω την εμπειρία για να τον συμβουλέψω.

 

Οι ανάγκες του είναι: υποστήριξη 2 isdn γραμμών με 2 γραμμές η κάθε μια (στο ένα υπάρχει ADSL), εσωτερική διανομή κλίσης, όταν δεν απαντάμε σε μια συσκευή να πηγαίνει σε άλλη, να υποστηρίζει call forward ώστε να στέλνει τις κλίσεις  στο κινητό όταν απουσιάζει και να μπορεί να το συνδέσει στο μέλλον με κάποιο CRM πρόγραμμα. Υπάρχει τίποτα σε αυτό το budget ;

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ, για να το στήσω εγώ δεν το βλέπω, δεν έχω σκοπό να κανω πειράματα στον φίλο.

Είδα αυτό http://www.itsys.gr/index.php?route=product/product&product_id=1149392θα του πω να επικοινωνήσει μαζί τους για τα περεταίρω.

Link to comment
Share on other sites

Την παράμετροποίηση ποιος θα την κάνει;

Από ότι είδα η voip.gr έχει τμήμα που εξυπηρετεί για εγκατάσταση, παραμετροποίηση και συμβόλαιο συντήρησης αν χρειαστεί, τώρα αν ξέρετε κάτι που θα του έρθει φθηνότερα ευχαρίστως να του το προτείνω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.