Jump to content



Τροφοδοτικά Thermaltake


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλά τα τροφοδοτικά thermaltake.

Τέτοιο έχω αλλά μου είπε κάποιος φίλος τεχνικός ότι αυτή η μάρκα δεν είναι και τόσο καλή.

Εσείς τι άποψη έχετε ξέρει κάποιος ποιο έμπειρος να με ενημερώσει.

Link to comment
Share on other sites

100% συμφωνω με Sakinor. Εχω παρει για πισι φιλου το οποιο εστησα προσφατα. Αριστη συμπεριφορα μεχρι τωρα τα συγκεκριμενα, semi modular που σε αυτη την τιμη ΔΕΝ βρισκεις,  και φαινονται γενικως ποιοτικα και vfm. Συγκεκριμενα πηρα το 630w για το φιλο. Κανενα παραπονο. Το μονο μικρο παραπονο , οτι τα καλωδια ειναι ισα ισα, αλλα ειναι τετοια τα οποια βοηθουν πολυ στο cable management . Εχει τα απολυτως απαραιτητα σε μικρο τσαντακι :) 

Link to comment
Share on other sites

Tα corsair δεν είναι πρωτα. Είναι από TA καλά και εξαρτάται ποια σειρά θα πάρεις (όπως στΑ περισσότερα) Βασικά δεν είμαι στο πισι για να ποστάρω τον πίνακα των κατασκευαστών. Εκεί φαίνεται τι έχει το κάθε τροφοδοτικό μέσα.

Από τους κορυφαίους είναι seasonic και superflower. TΑ thermaltake δε θυμάμαι τι έχουν μέσα (νομίζω channelwell). Για bronze είναι πολύ καλά, όπως και TA xfx ts series που έχουν μέσα seasonic!

Link to comment
Share on other sites

Διάβασε βρε όλο το μήνυμα [emoji14]

Seasonic και super flower είναι κορυφή. Οι σειρές rmi,ax και γενικά οι ακριβές της corsair έχουν ποιοτικότερα υλικά. Αυτά είναι ανάμεσα στα τοπ. :)

Link to comment
Share on other sites

Οπως ειπα, αρκετα ψηλα αναλογα και ποια σειρα επιλεγεις. Εδω ειναι μια λιστα με το ποια εταιρεια κρυβεται μεσα στα τροφοδοτικα τους ας πουμε.(και αλλα πολλα ) απλως δεν περιεχει καποιες καινουριες σειρες. Αλλα εχεις μια εικονα. Τελος παντων την κατατασω αρκετα ψηλα, γενικως εχει πολυ καλα προιοντα και επιλεγει προσεκτικα το υλικο που χρησιμοποιει ! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγω φιλε Χαρη εχω ενα Toughpower 650W απο το 2008 στο συστημα και δεν καταλαβαινει τπτ με πανω απο 10 ωρες χρηση την ημερα.... Σκυλι αποδειχτηκε το δικο μου. Δεν μπορω να σου πω για αλλα γιατι δεν εχω δοκιμασει :p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

κι εγώ με smart 850W εδώ και κανα χρόνο.

παλιότερα με toughpower 750W για 4 χρόνια

νομίζω, το οποίο πούλησα και δουλεύει ακόμα.

πολύ ποιοτικά τροφοδοτικά, για εμένα ανώτερα από τα corsair.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.