Jump to content



No boot-> Πρόβλημα \windows\system32\config\system....


Recommended Posts

Ξαφνικά , 3 φορά μέσα σε 2 μήνες.., ανοίγω το υπολογιστή και μου βγάζει μια μαύρη μαύρη οθόνη και μου εμαφνίζει το μήνυμα πως δε μπορεί να bootάρει διότι το αρχείο \windows\system32\config\system είανι χαλασμένο ή δεν υπάρχει...προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημα από την κονσόλα αποκατάστασης...

εδώ είναι το ζήτημα τώρα.Πως αποφεύγω το κακόμοιρο το φορμάτ και πως αφού μπω στη κονσόλα αποκατάστασης με το γνήσιο cd win xp home gr να επισκευάσω το πρόβλημα?

ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

’ντε γεια κατάσταση .Αν σου λέει τ συγκεκριμένα λείπει πρέπει να δοκιμάσεις να βάλεις στο σιντί να εκκινήσεις από εκεί και να πατήσεις R όταν σου πει να μπεις στην κονσόλα αποκατάστασης. Αν λοιπόν λείπει κάποιο αρχείο συγκεκριμένο τότε το κάνεις expand από το σιντί και κάνεις την προσευχή σου .

Αν όμως - όπως κατάλαβα- αυτό δεν το κάνει πάντα κάνε ένα σχολαστικό έλεγχο του δίσκου.Μπορεί να βρεις χαλασμένους τομείς

Link to comment
Share on other sites

το συστεμ ρεστορε το ειχες ενεργοποιημένο ?, αν ναι , ισςσ μπορεισ να το επαναφερεισ στον τελευταο ρεστορε ποιντ, (τη ρεγιστρυ μαλλον εχεις κανει κοραπτ, αλλα δοκιμασε να κατεβασεις και λιγο το overclock μπορει ως δια "μαγειας" να μπουταρεις κανονικα

κοιτα και εδω : http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12130

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από schumifer

’ντε γεια κατάσταση .Αν σου λέει τ συγκεκριμένα λείπει πρέπει να δοκιμάσεις να βάλεις στο σιντί να εκκινήσεις από εκεί και να πατήσεις R όταν σου πει να μπεις στην κονσόλα αποκατάστασης. Αν λοιπόν λείπει κάποιο αρχείο συγκεκριμένο τότε το κάνεις expand από το σιντί και κάνεις την προσευχή σου .

Αν όμως - όπως κατάλαβα- αυτό δεν το κάνει πάντα κάνε ένα σχολαστικό έλεγχο του δίσκου.Μπορεί να βρεις χαλασμένους τομείς

έκανα έλεγχο αλλά δε διορθώθηκε.....ευχαρισ΄τω πάντως.

Αρχική απάντηση από papatsonis

το συστεμ ρεστορε το ειχες ενεργοποιημένο ?, αν ναι , ισςσ μπορεισ να το επαναφερεισ στον τελευταο ρεστορε ποιντ, (τη ρεγιστρυ μαλλον εχεις κανει κοραπτ, αλλα δοκιμασε να κατεβασεις και λιγο το overclock μπορει ως δια "μαγειας" να μπουταρεις κανονικα

κοιτα και εδω : http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12130

το λινκ για την μ$ όλα τα λεφτά!ευχαριστώ πολύ θα το σώσω κάπου να το έχω για το μέλλον..

τελικά έκανα φορμάτ και μετά από εγκατάσταση οδηγών ξεκαθάρισε το τοπίο πως έφταιγαν οι οδηγοί του ΒΤ που είχα βάλει αντί αυτών των ΧΡ.

ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.