Jump to content



Overclocking FX-8350 - Gigabyte 990FXA-UD3 - Πρόβλημα


creye

Recommended Posts

μιας και αναγεννήθηκε το θεμα ας γραψω και γω το προβλημα μου που ξεκινησε μολις χθες..

 

to συστημα αποτελειται απο : επεξεργαστης amd fx 8350 -mobo: gigabyte 990fxa ud3- με ψηξη coolermaster nepton 120, κσι gpu R9380 της msi, σε win10

 

μεχρι προτεινος για overclock  χρησιμοποιούσα το ενσωματωμένο cpu overdrive απο τους catalyst και ηταν σταθερα στα 4600 με 41-42 βαθμους σε  full load. 

 

χθες λοιπον περασα τους νεους krimson gpu drvers (τι το ηθελα )  οπου και δεν υπαρχει το cpu overdrive οποτε και το κατεβασα σαν ξεχωριστη εκδοση . 

αρχικα το εβαλα στο auto tune για να δω ποσο θα παει ....και μολις εφτασε στα 4200 κολλησε!!! ενω οι θερμοκρασιες αρχισαν να φτανουν 70ρια (λογικο να κολλησει). το ιδιο συναιβαινε οταν το εκανα manual παλι μεσα απο το overdrive. 

 

απεγκατασταση overdrive Και ο/c μεσα απο bios... παλι τα ιδια ,ανεβαζεις λιγο (4200-4300) και σε idle οι θερμοκρασιες ανεβαινουν σαν τρελλες....οποτε φτανει παλι 60-70 και restart. 

 

επαναφορα σε stock και ολα καλα...  τι φρικη εχει φαει;; μπορει καποιος να το εξηγησει, hardware προβλημα δεν ειναι σιγουρα

Έγινε επεξεργασία από creye
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.