Jump to content



Εφαρμογή για αναπαραγωγή TV


Recommended Posts

Χρόνια Πολλά σε όλους!

 

Έχω εδώ και χρόνια μια TV card της AverMedia, συγκεκριμένα αυτήν εδώ:

http://avertv.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=20

 

Η κάρτα δούλεψε γενικά τίμια με win XP/32 και win 7/64. Στα win 7 μάλιστα έπαιζε με το Media Center της Microsoft που ήταν σαφώς ανώτερο από το λογισμικό αναπαραγωγής της κάρτας.

 

Fast Forward στο 2015.... μπαίνουν Win 10/64. Οι 64bit drivers της κάρτας (εποχής Vista/win7) μπαίνουν ΟΚ, αλλά με την κατάργηση του Media Center από την MS αναγκαστικά μπήκε ο player της κάρτας που όμως λειτουργεί προβληματικά καθώς τα κανάλια εμφανίζονται με πολύ ασθενές σήμα και η αναπαραγωγή κάνει μικρά περιοδικά κολληματάκια (υποψιάζομαι λόγω ασθενούς σήματος γιατί όταν το σήμα είναι ΟΚ η αναπαραγωγή είναι επίσης ΟΚ). Σε win/7 δεν είχα τέτοια θέματα, το σήμα ήταν πάντα καμπάνα και η αναπαραγωγή ομαλή.

 

Οι ερωτήσεις είναι: 

 

1.  Υπάρχει κανείς με τέτοια κάρτα και αν ναι πώς είναι σεταρισμένος?

 

2. Υπάρχει κάποιος TV player της προκοπής? Να κάνει δηλαδή decore τα ψηφιακά και αναπαραγωγή, να έχει δυνατότητα να κρατήσει μισή ώρα για να πας εμπρός-πίσω στο κανάλι που βλέπεις, να μπορείς να κάνεις εγγραφή, κτλ.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.