Jump to content



Μαγαζι "Εμπιστοσυνης" για αγορα Κινητου


Worldwide

Recommended Posts

Καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινετε μερικες σελιδες καταστηματων, για αγορα κινητου Xiaomi και αν γινεται αυτα που θα μπορουσα να εμπιστευτω πιο ευκολα. Ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites

Αν μιλάμε για Κινέζικο μαγαζί εγώ ψωνίζω από Geekbuying.Τέσσερα κινητά έχω πάρει από εκεί.

Έχει καλές τιμές,πάρα πολύ γρήγορη παράδοση(στέλνει με tracking number και Singapore post).Έχω παραλάβει κινητό σε 8 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αποστολής (συνήθως,περίπου 12-15 ημερολογιακές κάνει).

Πολύ καλό after sales service.Απαντάνε σε όλα τα μηνύματα,και όταν χρειάστηκε για service από δικό μου λάθος (του έβγαλα τα μάτια προσπαθώντας να του περάσω άλλη rom και σκαλίζοντας το) μου είπαν και το έστειλα πίσω στην Κίνα, το έφτιαξαν και το ξανά έστειλαν και όλη αυτή η δουλειά πήρε μόνο 30 ημέρες!!!! Το μόνο που χρεώθηκα ήταν 9 ευρώ που πλήρωσα στο ταχυδρομείο για την αποστολή.

Αυτές τις ημέρες οι Κινέζοι γιορτάζουν την πρωτοχρονιά τους (ως τις 15-16 Φεβρουαρίου νομίζω) και έχουν αργία οπότε και θα καθυστερήσουν κάποιες αποστολές.

Από την στιγμή που τα δέματα αποστέλλονται με ταχυδρομείο δεν τίθεται θέμα τελωνείου.

Πάντως και το Banggood είναι πολύ καλό μαγαζί.Έχω αγοράσει διάφορα άλλα πράγματα από εκεί αλλά δεν έτυχε να αγοράσω κινητό.

Έγινε επεξεργασία από black66.gr
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Banggood , Geekbuying , Vickmall ίσως από τα καλύτερα καταστήματα τόσο σε ταχύτητες όσο και σε aftersale (με το 3ο να είναι χωρίς λόγο το πιο ακριβό) και άμεσο support σε όλους τους τομείς. Με το πρώτο να το θεωρώ το καλύτερο για aftersale support.

 

  • Gearbest μια κατηγορία από μόνο του, ίσως πλέον η μεγαλύτερη κινεζική σελίδα (τουλάχιστον από τις 15-20 που ξέρω). Ότι και αν πάρεις από εκεί θα είναι αυθεντικό. Είναι μακράν το πιο φθηνό κατάστημα σχεδόν σε όλα τα προϊόντα (πλέον σε πολλες χαζομάρες που έχει και το ebay). Σε περίπτωση που υπάρχει στοκ (δεν έχει σχέση αν γράφουν ότι το έχουν) θα στο στείλουν άμεσα και χωρίς προβλήματα όπως οι άλλοι. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει θα τυραννηθείς λίγο μαζί τους μιας και τις περισσότερες φορές σου λένε ότι θα το έχουν απο δευτέρα και το φέρνουν μετά από 15 μέρες ξανα. Άλλο πρόβλημα είναι ότι σε περίπτωση χαμένου πακέτου σε τυραννάν με το Refund λέγονταν πχ ότι θα σου κάνουν μονο το 50-70% του ποσού (αυτό λύνεται απλά αν κάνεις claim στο paypal ). Service σε doa σαν τους άλλους. Support κάποιες φορές πολύ αργό.

 

Μετά από όλα αυτά λες γιατί να παραγγείλω από αυτούς; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ότι πολύ συχνά βγάζουν κινητά σε πολυ πιο χαμηλές τιμές που σε κάνουν να ξεχνάς όλα τα κουσούρια τους. 

 

  • Merimobile Γενικά ακριβό μαγαζί, με αμφιλεγόμενες αποστολές ειδικά σε κινητά όπου βλέπεις να είναι πολύ πιο φθηνά (είτε κινέζικα είτε από "brand names"). Πολλές αναφορές για κινητά επισκευασμένα, μεταχειρισμένα ή προερχόμενα από DOA. 

 

Τώρα συγκεκριμένα για xiaomi που θες υπάρχουν σελίδες που ειναι πολύ πιο φθηνές από όλες όσες αναφέρθηκαν αλλά δεν σου προτείνω κάποια μιας και δεν τις έχω δοκιμάσει προσωπικά.

 

Από άποψη τιμών το πιο φθηνό θα το πάρεις από Banggood χρησιμοποιώντας το κουπόνι 10% που σου δίνουν για την πρώτη αγορά που θα κάνεις από το app τους. Μετά σταθερά χαμηλότερες όσο αφορά την "κανονική τιμή" είναι το Gearbest και σε πολλά προϊόντα πλέον το Geekbuying.

 

Άποψη μου δες πιο κινητό θες και το αγοράζεις από εκεί που σου βγαίνει πιο φθηνό.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.