Jump to content



Έπαναφορά κολλημένων pixel


Seeker

Recommended Posts

Όπως κάποιοι εδω μέσα ξέρουν η οθόνη μου είχε (?) τρία κολλημένα pixel, ένα διπλό (δύο το ένα δίπλα στο άλλο) και άλλο ένα σε διαφορετικό σημείο της οθόνης.

Σε ένα παλίο thread είχε αναθερθεί οτι υπάρχει μια φήμη οτι τα κολλημένα pixel επανέρχονται μετά απο λίγο ελαφρύ τρίψιμο στην προβληματική περιοχή.

Ε, αυτή την φήμη τώρα την επιβεβαιώνω. Τo διπλό κολλημένο pixel που είχε η οθόνη μου ξαφνικά επανήλθε και με ελαφρύ τρίψιμο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το ένα απο τα δύο.

Link to comment
Share on other sites

υπαρχουν καποια πιξελς που μοιαζουν καμενα ενω ουσιαστικα ειναι κολλημενα ... αυτα συνηθως επανερχονται με την τεχνικη του .... τριψιματος ..αυτο εχει συμβει και σε μενα....:)

Link to comment
Share on other sites

Απλά για όσο χρειαστεί. Το ζήτημα είναι πως το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και μπορεί εντελώς ξαφνικά να σου ξαναεμφανιστούν (βέβαια τότε με λίγο τριψιμο τα ξαναεξαφανίζεις).

Απο την ώρα που έκανα το post δεν έχω επιχειρήσει να εξαφανίσω και το δεύτερο, θα το δοκιμάσω σύντομα.

Link to comment
Share on other sites

κι εγω ειχα ενα που ηταν μονιμα πρασινο και εστρωσε.τωρα απο μονο του με τριψιμο,δεν εχω ιδεα.παντως την εχω καθαρισει καμποσες φορες οποτε μπορει να ειναι απο τριψημο(κλειστη βεβαια)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.