Jump to content



24 Tv monitor


Recommended Posts

Παιδια καλησπερα. Θελω να παρω ενα Tv monitor στις 24 ίντσες (δε θα με χαλαγαν φυσικα 2-3 ιντσες παραπανω αλλα το budget ειναι περιορισμενο) και εχω βρει σε προσφορα στα 139 απο 179 αυτο:

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-TV-Monitor-23-6-T24E390EW.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20160328-Monday-Upgrade-Samsung-TV-Monitor-T24E390EW&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20160328-Monday-Upgrade-Samsung-TV-Monitor-T24E390EW-_-Body-_-Samsung-TV-Monitor-T24E390EW

Ειναι καλη προταση για αυτα τα χρηματα;

Τωρα εχω μια οθονη 21 ιντσών και θελω να την αντικαταστησω με αυτη. Με ενδιαφερει ομως που ειναι και tv monitor καθως εχω μια τηλεοραση μεγαλη στο σαλονι αλλά καμια φορα θα ηθελα να εχω και μια δεύτερη.

Ερωτηση: Αν την ξεσυνδεω απο τον υπολογιστή θα μπορω να την παρω ας πουμε μια φορα στην κρεβατοκαμαρα να δω τηλεοραση;

Σαν τηλεοραση δηλαδη χρειαζεται να ειναι συνδεδεμενη στον υπολογιστή για να λειτουργησει; Νομίζω οχι αλλα θα ηθελα να σιγουρευτω.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Τυπικές προσφορές του πλαισίου, η οθόνη τόσο πουλάει και σε άλλα καταστήματα χωρίς έκπτωση. Εγώ προτιμώ τις LG διότι έχουν λιγότερο glow,  αλλά εφόσον κάθεσαι σε μεγάλη απόσταση από τη Samsung (τουλ.  70 πόντους) και δεδομένου ότι είναι φθηνότερη από την αντίστοιχη LG μπορείς να την προτιμήσεις. Από όσο ξέρω, ως τηλεόραση λειτουργεί και χωρίς σύνδεση στο PC. 

Έγινε επεξεργασία από XMorsX
Link to comment
Share on other sites

Εχεις δίκιο. Ουτε που σκεφτηκα να την κοιτάξω στο skroutz και μετα την απαντηση σου που το κοιταξα τη βρηξα στην ιδια τιμή και σε αλλα καταστηματα. Μαλλον θα προχωρησω στην αγορά γιατί με καλύπτει μια χαρά. Κάπου στους 60 με 70 ποντους θα την έχω απόσταση οπότε οκ..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.