Jump to content



Θεμα με intel dual band wirelless-N 7260


skepasti21

Recommended Posts

Εδώ και κοντα ένα μηνα εχω πρόβλημα με τον προαναφερθεν ανταπτορα, Ειμαι κατοχος ενός ASUS N551JM λαπτοπ και αδυνατω να εχω σταθερη συνδεση με το netis WF2419, συνεχως παρουσιάζονται αποσυνδεσεις,χανεται το δικτυο, γενικως χαλια μαυρα... Εννοείται οτι εχω περασει και τους τελευταίους drivers ( V 18.40).................. Εχω ένα d-link ανταπτορα , και όταν τον συνδεω στο λαπτοπ όλα είναι κομπλε. Συμειωτεον ότι με το παρον λαπτοπ καταφερνω να συνδεθω σε αλλα ρουτερ,Σιγουρα κατι παιζει με τον ανταπτορα της intell, 5 ωρες τωρα που ψαχνω , ειδα ότι γινεται ένας μικρος χαμος με αυτό το θεμα και ότι λυσεις οδηγιες επιλυσης του προβηματος που βρηκα, δεν ειχαν καποιο αποτέλεσμα. Παρακαλω τα φωτα σας.

Έγινε επεξεργασία από skepasti21
Link to comment
Share on other sites

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις κανάλι εκπομπής ή να δεις τι γίνεται με γειτονικά δίκτυα?

Το καναλι στο netis το ειχα στο auto και τωρα το εχω στο 1, τίποτα, ναι με αλλα γειτωνικα ειναι κομπλε...με κινητές συσκευες δεν εχω κανενα θεμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.