Jump to content



Recommended Posts

Posted

Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το laptop( Sony Vaio VPCEB3M1E, windows 7)  .


Ξαφνικα ενω δουλευε κανονικα, αφου εβγαλα απο την θυρα του , το usb για το ασυρματο ποντικι επειδη ηθελα να βγαλω καποιες φωτοτυπιες και να τον συνδεσω με τον εκτυπωτη, μετα απο λιγη ωρα αρχισε να κολλαει υπερβολικα .Δεν κουνιοταν ο κερσορας  και μου εβγαζε ενα μηνυμα στον mozilla οτι δεν ανταποκρινεται.Ετσι εκλεισα το λαπτοπ κρατωντας το κουμπι πατημενο.

Μετα οταν τον ξανα ανοιξα μου εβγαλε τα παρακατω μηνυματα.


1.

123bjpj.jpg

2.

6hn59x.jpg

 

Οποια επιλογη και να διαλεξω, κανονικη εκκινηση ή επιδιορθωση, παντα μου βγαζει το σφαλμα.

Επισης δοκιμασα να μπω σε safe mode, παλι μου βγαζει το ιδιο.

Δοκιμασα να βαλω το cd των windows αλλα για καποιο λογο η επιδιορθωση δε λειτουργει, δεν βγαζει ειδωλα για επαναφορα συστηματος.

Δοκιμασα με το LinuxMint να σωσω τα αρχεια αλλα μου εβγαλε αυτο...

14jp7dc.jpg

Τελος το πηγα σε ενα μαγαζι για να μου πουν τι γινεται και μου ειπαν οτι η ανακτηση των αρχειων ξεκιναει απο 150 ευρω +.Μετα απο εκει και περα παιρνει και για εργασια και θα θελει και αλλαγη σκληρου.Εν τελει μου φανηκαν αρκετα τα λεφτα και αυτη την περιοδο δεν διαθετω τοσα χρηματα.

Ξερει κανεις τι μπορω να κανω εστω να παρω τουλαχιστον τα αρχεια απο τον σκληρο;


Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Posted

Βγαλε το δισκο σε αλλο υπολογιστη και θα σωθουν

Αν εχει προβλημα σοβαρο παλι βγαινουν αλλα οχι κ 150 φιλε μου..

  • Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.