Jump to content



Αντικατασταση Microsoft Sidewinder X5 mouse


Recommended Posts

 

Καλησπερα παιδια! Τα τελευταια 8-9 χρονια χρησιμοποιω το ποντικι του θεματος. Με συντροφευσε πιστα σε ατελευωτες ωρες gaming και πιο ηπιας χρησης, αγογγυστα και απροβληματιστα. Το προβλημα ομως ειναι οτι εχει αρχισει να κανει κατι περιεργα με τη ροδελα του, καποιες φορες δεν πιανει το scroll, καποιες αλλες δεν πιανει το click (συνηθη προβληματα με το συγκεκριμενο μοντελο). Πριν απο ενα χρονο περιπου του εκανα ενα ρεκτιφιε και πηρε μια παραταση ζωης, αλλα μου δινει την αισθηση οτι θα με αφησει συντομα...

 

Ψαχνω λοιπον ποντικα-αντικαταστατη. Η χρηση πια θα ειναι περισσοτερο εφαρμογες γραφειου και λιγοτερο gaming, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι θα το κοψω τελειως. Στο θεμα του μεγεθους προτιμω κατι στο σουλουπι του Razer Naga Chroma, που το ειχα χουφτωσει και μου αρεσε. Το υπαρχον, οπως βλεπετε, μου πεφτει λιγο μεγαλο το υπαρχον στη semi-palm λαβη που χρησιμοποιω, αλλα λογω σφιχτου φοιτητικου budget δε μπηκα μεχρι τωρα στη διαδικασια να το αντικαταστησω εφοσον ηταν λειτουργικο.

021d6be1475a90ee218b4599619e49c8.jpg

 

Σχετικα με το διλημμα ασυρματο-ενσυρματο, επειδη δουλευω σε laptop, θα προτιμουσα μια ασυρματη λυση, χωρις αυτο βεβαια να ειναι δεσμευτικο.

 

Οσο για τα χρηματα που διαθετω, νομιζω οτι με ταβανι στα 50€ μπορω να βρω κατι αξιοπρεπες. Ειμαι διατεθειμενος να το ξεπερασω λιγακι, αν προκειται για κατι που το αξιζει πραγματικα. Μου αρεσε το Logitech MX Master οπως το εχω δει, αλλα παραειναι ακριβο για μενα.

 

Υπαρχουν προτασεις?

 

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Έγινε επεξεργασία από ronin13
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.