Jump to content



Προβλημα με 750ti


Recommended Posts

Καλησπερα,εχω την windforce 2x gtx750ti και απο προχτες μου εμφανιζει διαφορα προβληματα.

 

Συγκεκριμενα προχτες ενω εβλεπα βιντεο στο youtube μαυρισε η οθονη για καποια δευτερολεπτα και μου εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν ανταποκρινοταν.

Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια μιας και δουλευε κανονικα,ομως οταν προσπαθησα να ρυθμισω ως κυρια συσκευη ηχου το hdmi,τοτε κολλησε οτιδηποτε ειχε βιντεο και ηχο και δεν μπορουσα να δω ουτε youtube αλλα ουτε να παιξω καποιο βιντεο-μουσικη με τον vlc,ενω αν επανεφερα ως κυρια συσκευη την καρτα ηχου της μητρικης,τοτε σταματαγε το προβλημα και λειτουργουσε κανονικα.

 

Δοκιμασα να κανω πληρη απεγκατασταση των  αυτοματων drivers που βαζουν τα win10  με το ddu και εκανα καθαρη εγκατασταση με δοκιμασμενους που λειτουργουσα τοσο καιρο.Και ενω εδειξε οτι διορθωθηκε το προβλημα,μου το ξανα εκανε και μαλιστα απανωτα και κατελληξε να αναβοσβηνει η οθονη στην περιοχη του firefox,αλλα οχι το taskbar.Εν ολιγης εχω καταλληξει οτι ειτε ειναι η καρτα ειτε καποιο σκαλωμα με τον firefox.Οπως και να χει επειδη η καρτα εχει 1,5 χρονο ακομα εγγυηση,αμα ειναι ελλατωματικη καλυτερα να την εδινα.ευχαριστω εκ των προτερων.

 

edit.Στα παιχνιδια δεν μου κανει καποιο προβλημα και της ετρεξα heaven benchmark και fumark χωρις κανενα θεμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.