Jump to content

Monsoon

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Monsoon

  1. Monsoon

    Μη περιμένετε φτηνούς coffee lake.

    Λογικα οι τιμες στους υπαρχοντες 4c8t θα πεσουν.,αλλα ποτε δεν ξερεις με την ιντελ.
  2. Καλησπερα,εχω την windforce 2x gtx750ti και απο προχτες μου εμφανιζει διαφορα προβληματα. Συγκεκριμενα προχτες ενω εβλεπα βιντεο στο youtube μαυρισε η οθονη για καποια δευτερολεπτα και μου εβγαλε μηνυμα οτι η καρτα δεν ανταποκρινοταν. Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια μιας και δουλευε κανονικα,ομως οταν προσπαθησα να ρυθμισω ως κυρια συσκευη ηχου το hdmi,τοτε κολλησε οτιδηποτε ειχε βιντεο και ηχο και δεν μπορουσα να δω ουτε youtube αλλα ουτε να παιξω καποιο βιντεο-μουσικη με τον vlc,ενω αν επανεφερα ως κυρια συσκευη την καρτα ηχου της μητρικης,τοτε σταματαγε το προβλημα και λειτουργουσε κανονικα. Δοκιμασα να κανω πληρη απεγκατασταση των αυτοματων drivers που βαζουν τα win10 με το ddu και εκανα καθαρη εγκατασταση με δοκιμασμενους που λειτουργουσα τοσο καιρο.Και ενω εδειξε οτι διορθωθηκε το προβλημα,μου το ξανα εκανε και μαλιστα απανωτα και κατελληξε να αναβοσβηνει η οθονη στην περιοχη του firefox,αλλα οχι το taskbar.Εν ολιγης εχω καταλληξει οτι ειτε ειναι η καρτα ειτε καποιο σκαλωμα με τον firefox.Οπως και να χει επειδη η καρτα εχει 1,5 χρονο ακομα εγγυηση,αμα ειναι ελλατωματικη καλυτερα να την εδινα.ευχαριστω εκ των προτερων. edit.Στα παιχνιδια δεν μου κανει καποιο προβλημα και της ετρεξα heaven benchmark και fumark χωρις κανενα θεμα.
  3. Monsoon

    Προβλημα με framedrops σε 750ti.

    Τους 362 ειχα πριν εβαλα μετα τους 364.51 και με τους 2 ειχα το ιδιο θεμα. Την καρτα την ειχα oc πιο παλια αλλα επειδη την πιεσα λιγο παραπανω και μου κρασαρε την γυρισα σε stock.Οποτε με καρτα στοκ και τον 920 σε 3,8 χρηση το πολυ 50% σε ακραια σεναρια. Ειχα δοκιμασει να παιξω λιγο με ταση στην καρτα χωρις βεβαια να γινει κατι,γιατι δεν αφηνει το bios να το αλλαξεις.Φοβαμαι ομως οτι επειδη την πιεσα στην μνημη εκανα καμια ζημια στην καρτα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον,καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
  4. Monsoon

    Προβλημα με framedrops σε 750ti.

    Εκανα οτι μου ειπες,περασα τους τελευταιους απο το geforce experience αφαιροντας τουε παλιους, δεν αλλαξε κατι,τελικα απο οτι καταλαβα την ζημια μου την εκανε το vsync,οταν το απενεργοποιησα το stuttering σταματησε σε γενικο βαθμο.Αλλα και παλι παρατηρω οτι σε καποιες φασεις η καρτα κανει ειτε throttling ειτε μηδενιζει την χρηση της στιγμιαια χωρις να εχω θεμα με θερμοκρασιες,στο gpuz μου δειχνει οτι η χρηση της ειναι vop,δηλαδη την περιοριζει το voltage,ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Γινεται να κανει throttling μια καρτα επειδη υπερβαινει την επιτρεπομενη ταση που εχει απο το bios της?
  5. Monsoon

    Προβλημα με framedrops σε 750ti.

    Καλημερα,μου το εχει κανει και με πιο παλιους driver ακομα και με αυτους που ειχε το cd της.Στο mgs v που επαιζα την τελευταια βδομαδα μου το κανε συχνα,πχ περπαταγα στην ερημο χωρις να δειχνει αντικειμενα ή χαρακτηρες και ξαφνικα μου ριχνε τα frames.Eπισης και στο mortal kombat x μου εκανε το ιδιο,τυχαια πανω στις μαχες πεφτανε για 1-2 δευτερολεπτα στα 35-40fps.
  6. Καλημερα,εχω απο τα χριστουγεννα την 750τι της gigabyte(windforce 2x) και τον τελευταιο καιρο που παιζω εντατικα παιχνιδια εχω διαπιστωσει το εξης προβλημα.Κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και σε σημεια οχι εντονου στρες οπως εκρηξεις πολλα αντικειμενα ταυτοχρονα κλπ αλλα αντιθετα σε σημεια που δεν τρεχει τπτ σημαντικο εχω πτωσεις στα frames απο 60 σταθερα σε 30-40 για 1-2 δευτερολεπτα και μετα επιστρεφει παλι στα 60. Εχω τους τελευταιους driver,ασχετα οτι μου το κανει και με πιο παλιους.Συγκεκριμενα εχω κοιταξει τα παντα απο χρηση cpu(i7 920) που δεν ξεπερναει το 50% 60βαθμους max και επισης θερμοκρασιες της καρτας που δεν ξεπερνα τους 59-62.Το μονο που εχω δει ειναι οτι κατα την διαρκεια αυτης της πτωσης,το gpuz δειχνει οτι η συχνοτητα της καρτας πεφτει απο τα 1200mhz στα 800-900 και ξανα ανεβαινει. Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι θεμα της καρτας,αν ναι θα ηθελα να το προλαβω και να την επιστρεψω οσο εχω εγγυηση.Ευχαριστω .
  7. Kαλημερα,επειδη τελικα τα καταφερα και εσπασα τα ποδαρακια στην μαμισια ψυκτρα,χρειαζομαι μια καινουργια γιατι μενω χωρις συστημα. Επειδη η μαμισια ειχε πλαστικια ποδαρακια που μου βγαλανε την πιστη να τα κουμπωσω,θα με ενδιαφερε μια με βιδες για συνδεση.Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 30 ευρω.Στο συστημα εχω εναν core i7 920 και θελω να τον εχω στα 3,7 με σχετικα καλη θερμοκρασια γιατι η στοκ μου ανεβαζε 55c σε idle. Ευχαριστω
  8. Καλημερα,εχω στο συστημα μου το thermaltake toughpower 1500watt και εχω και πολυ καιρο εχει θεμα με το ανεμιστηρακι.Συγκεκριμενα κανει ενα θορυβο σαν να κροταλιζει δλδ να βρισκει καπου ενω δουλευει.Προσπαθησα να το ανοιξω να κοιταξω μηπως βρισκει σε καποιο καλωδιο ή αλλο εμποδιο αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο.Το μονο που παρατηρησα ειναι ειναι οτι αμα γυρισω το ανεμιστηρακι με το χερι,αυτο δεν ολοκληρωνει την κινηση πληρως αλλα δειχνει σαν κατι να το τραβαει.Δοκιμασα να του βαλω λαδι-σπρευ,αλλα ουτε αυτο βοηθησε. Οποτε καταλληγω στα 2 εξης ερωτηματα. Κατα την προσπαθεια μου να το ανοιξω επειδη δεν ειχα προσεξει καποιες βιδες που ηταν καλλυμενες με μεταλλικα αυτοκολλητα,στραβωσα ελαφρα το περιβλυμα του και τα αυτοκολλητα.Αυτο κατα την αποψη μου διορθωνεται αν το χτυπησω πολυ ελαφρα,αλλα υπαρχει ενδεχομενο να προκαλεσει καμια απωλεια της μονωσης?Φυσικα προσεξα να μην αγγιξω κανενα απο τα κυκλωματα εσωτερικα. Επισης μιας και αυτο ειναι το βασικοτερο ερωτημα μου,υπαρχει τροπος να αλλαξω το ανεμιστηρακι με καποιο αλλο aftermarket? Ευχαριστω
  9. Monsoon

    Αγορα budget καρτας γραφικων.

    Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια Ξερω η οθονη μου δεν κανει για gaming αλλα προς το παρον εχω κολλησει με αυτην για οικονομικους λογους. Σε μεταχειρισμενες βρηκα μεγαλα ποσα πχ 170 ευρω σε διαφορα site. Εβαλα στο ματι και τις R7 260X και 265 Ειναι 20 ευρω παραπανω αλλα αν αξιζει απο την 750τι η διαφορα τα δινω.Μετα απο εκει οι τιμες ανεβαινουν επικινδυνα για gtx 950 και r9 270x. edit** Μολις τωρα ειδα τις διαφορες της hd7970 με τις υπολοιπες που ανεφερα,μαλλον με κοβω για γερο ψαξιμο σε σχετικα καλη τιμη μιας hd7970(150 περιπου)ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις και συγνωμη αν σας ζαλισα
  10. Καλησπερα Το συστημα μου αποτελειται απο core i7 920 gtx 285 sli thermaltake toughpower 1500watt και ενα lg tv monitor 22" Επειδη οι καρτες μου δεν τρεχουν κανενα dx11 παιχνιδι,εχω σκοπο να αγορασω μια καινουργια καρτα για 720p αναλυση medium high γραφικα. Ειμαι αναμεσα στην gtx 750ti που 'χει 120 ευρω και στην r7 360 στα 118 Επειδη εχω πληρη αγνοια απο καρτες,ειναι αρκετες για παιχνιδια οπως mortal kombat x,metal gear solid v και mad max σε medium high 720p αναλυση με καλα fps???Και αν ναι ποια απο τις 2 αξιζει καλυτερα?
  11. Εισαι τεραστιος!!! :T: :T: Οτι και να πω ειναι λιγο,παλευω 3 μερες και με το που εκανα boot to hirens λυθηκε σε 2 λεπτα. :dance: Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου και την βοηθεια.
  12. Καλησπερα,αντιμετωπιζω προβλημα με ενα σκληρο seagate http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148411 Tα windows αναγνωριζουν μονο 32mb!!Eχω δοκιμασει το hdd capacity restore,το οποιο δεν δουλευει καν,εκανα firmware update,παλι δεν δουλεψε,εχω κανει φορματ,δοκιμασα να κανω το partition απο GPT σε MRB,δεν δουλεψε τπτ. Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.