Jump to content



ATAPI H SATA ΣΚΛΗΡΟΣ?


parido

Recommended Posts

γεια σας παιδια!δεν ξερω τι να παρω!:blink:

θελω εναν σκληρο μεχρι 85 το πολυ 90 και το λιγοτερο 120GB αλλα απο οτι κοιταω ειναι ελαχιστεσ οι διαφορες τουσ σε τεαχυτητεσ! μερικοι αταπι μαλιστα ειναι πιο γρηγοροι απο οτι οι αντιστιχοι sata. τι να κανω????? ????? :giveup: :jump: :jump:

Link to comment
Share on other sites

Αν η μητρκή σου το υποστηρίζει εννοείται ότι θα πάρεις sata,αν και πιστεύω ότι θα άξιζε

τον κόπο ακόμα και αν χρειαζόσουν μετατροπέα.αλλά το κόστος ανεβαίνει πάνω απο 80.Εγώ έχω έναν maxtor και είμαι απόλυτα ικονοποιημένος.

Link to comment
Share on other sites

Διαφορα στην ταχυτητα δε νομιζω να κανει η συνδεση αφου και το IDE περκαλυπτει τις δυνατοτητες των δισκων εκτος ισως απο το busrt rate καποιου αρκετα γρηγορου δισκου με συνδεση ΑΤΑ100. Παρ'όλα αυτά αξιζει να παρεις SATA γιατι η διαφορα τιμης ειναι μικρη εως μηδενικη και κερδιζεις οτι εχεις πιο μικρο καλωδιο, και καλυτερη προοπτικη του δισκου στο μελλον οπου το SATA θα γινει stadard, αν δεν ειναι ηδη.

Εμενα οι SATA δισκοι μου επετρεψαν επιπλεον να εχω και 4 ATAPI συσκευες χωρις επιπλεον Controller (DVD,CDRW,DVDRW,ZIP)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.