ennia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2016 Εχω βάλει στο σπίτι το Vodafone tv. Και για παίξει θέλει τις δικές του IP.είμαι μέλος σε ένα μητροπολιτικό δίκτυο και έχω αλλαξει τις ip μου. Μπορώ στο router να φτιάξω 2 διαφορετικά profile με διαφορετικές ip ώστε να βλέπω και το Vodafone χωρίς να χρειάζεται να κάνω μανουρες.?Ή μήπως υπάρχει άλλη λύση που δεν πάει το μυαλό μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Ιούλιος 19, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2016 Αν το ρουτερ σου εχει θυρα wan βαλε σε αυτην το μητροπολιτικο δικτυο σου με την ip του και κρατα στο εσωτερικο δίκτυο σου τις ip που παιρνεις απο vodafone Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 19, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2016 Δεν μπορείς να ορίσεις εσύ την LAN IP στο μόντεμ της Vodafone; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 19, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2016 Όχι δεν μπορώ και παίρνω στη Vodafone και δεν μπορούν ούτε αυτοί λέει να το αλλάξουν. Στάλθηκε από το Asus Z 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 19, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2016 Τότε βάζεις δεύτερη IP στα μηχανήματα που θέλεις να παίζουν με το μητροπολιτικό. https://www.awmn.net/showthread.php?t=16930&highlight=awmn+adsl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 15, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 λοιπον βρέθηκε η λύση.... το μητροπολιτικό έχει ip της μορφής 10.000.0.0 αλλα και η vodafone έδινε ip της μορφης 10.000.0.0 και εκεί γινόταν το μπέρδεμα... οποτε ρυθμίσαμε το router να "βλέπει" το μητροπολιτικο 10.222.0.0 και δούλεψε αμέσως. Υ.Γ. Παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω να δώσω και να εξηγήσω πιο πολλά καθώς με βοήθησε ένας φίλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts