Jump to content

Driver 3 !!

Lewnidas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε κανα 2 μερες 8α εχω κατεβασει το παραπανω παιχνιδι,δεν εχω 3αναπαι3ει τη παραπανω τριλογια και 8α η8ελα να μου πειτε εντυπωσεις απο τα προηγουμενα 2 μερη της σειρας.

http://www.atari.com/driv3r/flash-UK/flash-UK.htm

Απο το site του παιχνιδιου 8α πρεπει το παιχνιδι να εχει πολυ καλη μουσικη !!!:T:

Ειναι ολοιδιο με τo Grand Theft Auto Vice City. Κατι για να ασχολησε μεχρι να βγει το GTA San Andreas για PC.

Αρχική απάντηση από blade_pan

To εχω στο xbox και εχει πλακα...δεν ειναι σαν το vice city ομως...

Τι διαφορες εχει? Γιατι εμενα μου φανηκε ολοιδιο στυλ παιχνιδιου. Free Ride διαλεξα και ειδα το Vice City ξανα μπροστα μου.

Lewnidas διόρθωσε λίγο τα post σου για να μην έχει πρόβλημα. Περιέχουν κακές λέξεις

Αρχική απάντηση από Lewnidas [Σήμερα, στις 12:56]

Σε κανα 2 μερες 8α εχω κατεβασει το παραπανω παιχνιδι,δεν εχω 3αναπαι3ει τη παραπανω τριλογια και 8α η8ελα να μου πειτε εντυπωσεις απο τα προηγουμενα 2 μερη της σειρας.

μολις το κατεβασεις πες μας ποιες ειναι οι απαιτησεις του :)

hehe εγω αυτο που κατεβαζω εχε 206 γονους και 5814 συνδεσεις!!!! wooow

φαντασου ειμαι με 384 και ειχε κολησει στα 80κ για κανα 2 λεπτο

ρε παιδια για στειλτε κανα pm με τις σελιδες που κατεβαζετε....γιατι εχω χασει τι μπαλα τωρα τελευταια...

Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 03:03]

Το πρώτο driver ήταν θεικό.

καλα το πρωτο driver το ειχα λιωσει κυριολεκτικα με τιμονακι microsoft απειρα παντιλικιαααααα!!! :D :D :D

παιδια τα γραφικα ειναι πατατα κα8ως και ο χειρισμος αφου δεν μπορεις να στριψεις προς τα πισω η μουσικη τα video και η υποδεση ειναι πολυ καλα,τα γραφικα ομως ειναι πολυ ps2

Mαπα μεγιστη το παιχνιδι, χαλια ηχος χαλια χειρισμος, νομιζεις οτι πας με 50χλμ στη καλητερη, απλα μια κακη αντιγραφη του GTA.

Αρχική απάντηση από Lewnidas [21-03-2005 12:45]

παιδια τα γραφικα ειναι πατατα κα8ως και ο χειρισμος αφου δεν μπορεις να στριψεις προς τα πισω η μουσικη τα video και η υποδεση ειναι πολυ καλα,τα γραφικα ομως ειναι πολυ ps2

Τι εννοεις δεν ''στριβει προς τα πισω''???

To driver ειναι που καθιερωσε αυτο το στυλ παιχνιδιου,δηλαδη του ελευθερος να κανεις οτι θελεις μεσα στην τεραστια πολη και αν θελεις κανεις και καμια αποστολη.

Οταν στο GTA τα εβλεπες απο πανω σαν το πολιποκετ,το driver ειχε ηδη τη σημερινη μορφη.

Μετα βγηκε το GTA III και ειναι σχεδον ιδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.