Jump to content



USB σύνδεση smartphone με ηχοσύστημα?


Recommended Posts

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούω μουσική από το ηχοσύστημα μου μέσω του κινητού μου. Το ηχοσύστημα ειναι παλιο αλλά κανει την δουλεία του. Έχει θύρα usb στην οποία αν συνδέσω στικάκι με αρχεία μουσικής τα παίζει κανονικά. Θα ήθελα να αντικαταστήσω το στικάκι με το κινητό μου, για να αποφύγω την διαδικασια κατέβασμα, πέρασμα στο στικάκι κτλ κτλ γιατί εχω και spotify και θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω κατα αυτόν τον τρόπο.  Ίσως να υπάρχει καποια εφαρμογή στο κινητό που να το κάνει να αναγνωρίζετε σαν απλό usb η κατι παρόμοιο?

 

Ευχαριστω! Καλη σας μέρα! :)

Link to comment
Share on other sites

Μεσω του απλου jack δεν μπορεις; Με ενα καλωδιο jack to rca μπορεις να το κουμπωσεις σε μια αναλογικη εισοδο του ενισχυτη και να παιξει..

Μπορεις να δοκιμασεις και με το καλωδιο του φορτιστη αλλα αν ειναι παλιο το ηχοσυστημα ΙΣΩΣ και να μην το διαβασει

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει rca υποδοχή, και με το καλωδιο του φορτιστη δοκίμασα και δεν γινετε. Οταν το συνδεω με το καλωδιο του φορτιστη απλως λεει reading και ο ηχος ακουγετε απο το κινητο. Οι θυρες που εχει ειναι usb, aux και headphones.

Link to comment
Share on other sites

Το φανταστηκα οτι ισως με το usb δεν παιξει.. Αφου δεν υπαρχει ουτε rca τοτε δεν σε βολευει ουτε η αγορα ενος φτηνου dac. Η μονη σου ελπιδα ισως ειναι η aux. Αγορασε ενα καλωδιο ωστε να συνδεσεις το κινητο απο το jack στην aux... Ενα φτηνο παρε ωστε αρχικα να δεις αν θα δουλεψει!

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει στην αγορα κατι μικρο και οικονομικο που να αντικαθιστα την κονσολα, δλδ τον ενισχυτη? Κατι στο οποιο να συνδεσω επανω τα ηχια που εχω ηδη και το κινητο?

Δεν εχω ιδεα την ειναι το aux btw. Σαν θυρα εισοδου λειτουργει ας πουμε?

 

Link to comment
Share on other sites

Ναι θυρα εισοδου ειναι το aux, που λειτουργει με ενα καρφι αντι για δυο οπως η rca ας πουμε. Για αγορα συσκευης κατι σαν αυτο που ζητας δεν υπαρχει. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο φτηνο dac που να βγαζει aux εξοδο και οχι rca αφου δεν εχεις..

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου, με το aux θα κάνεις δουλειά μάλλον.

Το usb του τηλεφώνου στο 99% των περιπτώσεων δε μπορεί να βγαλει ηχο, μονο στο jack.

Μέσω usb απλά μπορείς -αν το υποστηρίζει ο ενισχυτής -να εχεις το κινητό αντί για φλασακι .

Βγάλε μια φωτο τις εισόδους και θα σου πούμε.
Πιστεύω θα ειναι κατι απλο .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.