Jump to content



Αγορα 1+3 vs HTC 10 (δίλημμα)


BloodMage

Recommended Posts

Καλησπερα παιδιά
Πpοερχομαι απο HTC One M8 (red)
και πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα στο 1+3 και στο HTC10
Ειχα σχεδον καταλήξει στο 1+3 μεχρι που διαβασα για κάποια προβληματακια οσον αφορα το BT WIFI και το notification slider
Στο HTC10 το μόνο που με ξενερώνει ειναι το πάχος του σε σχεση με το 1+3
τελος να πω οτι το κοστος των συσκευω ειναι κατι το οποιο δεν με απασχολεί
οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη

Link to comment
Share on other sites

Έχω το 1+3 και το θεωρώ πολύ καλύτερη συσκευή από το htc 10.

Ήμουν ο πρώτος που έκραζε την Oneplus για το 3, μια και περίμενα πιο πολλά, σαν παλαιός κάτοχος του One.

Όμως, είναι αρκετά πλήρες κινητό (το 3) και δεν θα σε στεναχωρήσει. Ακόμα κι όταν το πήρα, είχα θεματάκια. Από την πρώτη εβδομάδα δε μου έκατσαν καλά κάποια προγράμματα και είχα κάποια drains.. δε μου έφταιγε το κινητό τόσο, όσο εγώ δεν είχα χρόνο να τα λύσω.. πέρασε ο καιρός κι όλα λύθηκαν αυτόματα, με τα updates της oneplus.

Είχα παλιά htc (3-4 συσκευές) και δεν ξέρω αν θα ξανάπαιρνα. Έχουν μείνει πίσω κι η εταιρεία ψοφάει.. έχασε την μπάλα ανάμεσα στα μεγαθήρια και δεν το κυνήγησε τόσο όσο η samsung και η lg.. από την άλλη η oneplus το κυνηγάει και το προσπαθεί.. παίζοντας με ό,τι έχει. 

Σκέψου πως έχεις και τις 2 συσκευές.. αν έχουν θεματάκια με το software, με ποια από τις 2 συσκευές θα ξεμπλέξεις; Το oneplus είναι σαν το pc μας.. περνάς ό,τι θες, σβήνεις και ξαναπερνάς.. έχει μεγάλο κοινό που αρέσκεται στο να το πειράζει κι υπάρχει υποστήριξη. Αυτό θα βοηθήσει τη συσκευή να μείνει "σύγχρονη". Ενώ σκεφτόμουν να το "σπρώξω" μόλις θα έβγαιναν τα νέα nexus (της htc), θεωρώ πως πλέον δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ λόγο. 

Για προβλήματα μην ακούς.. διαβάζεις 1-2-3 περιπτώσεις.. όλες οι συσκευές έχουν. Πόσα λύνονται και πόσα είναι ελάχιστα σε σχέση με το πόσο πούλησε μια συσκευή; Π.χ. το notification slider για μένα ήταν κάτι καινούριο.. αν ήθελα δεν το χρησιμοποιούσα.. το έμαθα κι είναι πολύ βολικό! Και πολύ στιβαρό κι αντέχει τα "πείραγμα" και τις κακουχίες. Έρχεται και στα μέτρα σου, ανάλογα την rom.. ό,τι άλλο θες, ρώτα.. 

 

υ.γ.: θεωρώ περίεργο να σε ξενερώνει το πάχος σε μια συσκευή.. γούστα είναι αυτά, μα μόνο αυτό βρίσκεις να διαφέρει ανάμεσα στις δύο συσκευές;; 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

καταρχάς σε ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση @Delijohn

είμαι από τα άτομα που πλέον δεν ασχολούμαι με ρουταρισματα ρομς κλπ κλπ (πλέον δλδ....από εποχή galaxy S4 Που είχα και του είχα αλλάξει τα φώτα στις ρομ κερνελ κλπ)

απο το galaxy s4 και μετά ότι κινητό παίρνω το κρατάω μαμά.....ούτε καν ρουτ

οι διαφορές τω δυο συσκευών πιστεύω είναι λίγες......κάμερα (με αφήνει αδιάφορο) οθόνη 0.3" μεγαλύτερη του 1+3 και μικρότερη ανάλυση (πάλι με αφήνει αδιάφορο)

και φοράνε και οι δυο τον 820 με το 1+3 να εχει 6γιγα ραμ αντι 4 του HTC10..... δεν έχω εντοπίσει άλλες διαφορές.......ουσιαστικές τουλάχιστον!

όσον αφορά τα προβλήματα που διαβάζω είναι αρκετά......και μάλιστα μερικοι λένε οτι ναι μεν φτιάχνονται κάποια με τις ενημερώσεις που δίνει η εταιρία αλλά δημιουργουνται άλλα.... όπως ας πούμε με το WIFI στο τελευταιο

Όπως ειπα θελω να παω προς 1+3 αλλα για κατι τετοια διστάζω......με την HTC δεν ξερω τι προβλήματα είχες αλλά εγώ με το Μ8 που εχω εδω και 2 χρονια ειμαι υπερευχαριστημενος με 0 προβληματα

Link to comment
Share on other sites

Ούτε εγώ το έχω rootάρει.. κ γι'αυτό σου είπα, δεν είχα χρόνο.. το'χα πάρει κ έβαλα τα βασικά να κάνω δουλειά.. Κι εγώ τα ψιλοβαριέμαι, μια και για κάθε κινητό αλλάζουν λίγο οι κινήσεις.. 

Η οθόνη μ'αρέσει που είναι μεγάλη (στην ουσία το 10 είναι πιο "στενό") κ μ'αρέσει που δεν έχει μεγάλη ανάλυση. Το θεωρώ χαζό στο κινητό να'χω πάνω από fhd, ειδικά όταν οι άλλες οθόνες καίνε παραπάνω μπαταρία.. 

Όσο για τα προβλήματα, αλήθεια, ενώ είχα, δεν θεωρώ πως είναι θέμα να μην πάρεις τη συσκευή. Ειδικά τώρα, παίζουν τα πάντα, μια χαρά. Και σήμα, έχει υπέροχο. Και σε ταχύτητα και σε εμβέλεια. Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το wifi.. σου ξαναλέω, θα διαβάσεις 1-2-3 γνώμες.. δεν θα δεις είδηση έχουν θέματα τα oneplus με το wifi. Στα forums θα δεις την γκρίνια, όχι τα θετικά.. θεωρώ πιο σημαντικό ότι θα βγάλει η εταιρία ενημέρωση και θα φτιάξει 1-2 πράγματα ΚΑΘΕ μήνα, παρά κάτι άλλο.

Είχα πολλά προβλήματα με την HTC, κυρίως στο ελληνικό support. Και όταν μίλησα με τη μαμά HTC, με έγραψαν. Ενώ ήταν αγγλικό κινητό. Επειδή παλιά πείραζα πολύ περισσότερο τις συσκευές μου.. από εποχές hd2 έχω android. Τα τελευταία χρόνια η htc μένει λίγο πίσω.. κι επειδή πήρες πριν 2 χρόνια το τελευταίο σου htc, μην παίρνεις όρκο ότι σε 2 χρόνια θα υπάρχει htc.. δεν το λέω για να μην πάρεις το 10, σαν σκέψη το αναφέρω. Επίσης, αναβαθμίσεις έβλεπα με το κιάλι... δεν ξέρω αν τελευταία βγάζει συχνά. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ φίλε @Delijohn για την μέχρι τώρα εμπειρία σου από το κινητό που μοιράστηκες μαζί μου.....η αλήθεια είναι ότι κάπως με καθησυχασες 

απλά θορυβήθηκα λίγο γιατί χρησιμοποιώ το μπλε δόντι πάρα πολύ...... είτε στο αμάξι είτε στο γυμναστήριο με ασύρματα ακουστικα + είναι μόνιμα συνδεδεμένο με smartwatch/activity tracker και δεν θα ήθελα να μου κάνει νούμερα

αν μέχρι τέλος της εβδομάδας καταφέρω και βρω HTC10 κόκκινο καλός αλλιώς με βλέπω να τσιμπάω το 1+3

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, θα καθόμουν να το δοκιμάσω για σένα, γιατί πραγματικά, γι'αυτό είναι το φόρουμ. Δυστυχώς δεν έχω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε bluetooth γύρω μου να βάλω να παίζει να τεστάρω. Μέχρι πριν 1-2 βδομάδες είχα τον αδερφό μου μαζί κι είχε ένα σετ ακουστικά bluetooth, οπότε θα μπορούσα να τα δοκιμάσω για μέρες.. 

Γενικώς ρίξε ένα βλέφαρο εδώ στο forum τους για οποιοδήποτε πρόβλημα στις τελευταίες εκδόσεις τους (3.2.6 ή 3.5.2). Επίσης δες και στο myphone αν αναφέρουν κάτι, αλλά δε νομίζω να έχουν θέματα, ειδικά οι τελευταίες εκδόσεις. Καλή αγορά ό,τι κι αν πάρεις... 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ενημερωτικά το συνδεω σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα, σε 2smartwatch και δεν έχω δει να κολλαει. (Κάτοχος 1+3).

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.