Jump to content



Αξίζει η αλλαγή του ssd ή όχι?


Recommended Posts

Καλημέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το αν αξίζει η αλλαγή του ssd plextor M5 που έχω τώρα με κάποιον άλλον κατά προτίμηση PCIE. To τωρινό σύστημα μου είναι χ58 (R3X + i7 975 + 12GB RAM) και για ολική αναβάθμιση δεν με βλέπω για πριν το τέλος του 17! Έλεγα τον Plextor να τον έδινα στον αδερφό μου και να άλλαζα εγώ σε κάποιον άλλον. Η χρήση είναι λίγο από όλα, κυρίως games.

Έγινε επεξεργασία από redbighunter
διόρθωση
Link to comment
Share on other sites

σκέφτομαι να βάλω έναν Μ.2 SAMSUNG 960 PRO με pcie adapter! θα δουλέψει που θα μπεί σε pcie 2.0 και όχi σε 3.0? και παίζει ρόλο που θα είναι nvme? κάπου πήρε το αυτί μου οτί για να δουλέψει το nvme θα πρέπει να το υποστηρίζει η μητρική για να κάνει boot από nvme! ισχύει?

Link to comment
Share on other sites

πριν 22 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε:

Best of luck απο μενα. Δεν θα το τολμουσα... 

λίγο που το έψαξα... δουλεύει αλλά οι τιμές είναι πολύ πεσμένες από θέμα ταχύτητας! λίγο πιο πάνω σε σχέση με 3 ssd σε raid 0!

Link to comment
Share on other sites

Πάρε έναν ssd για τον αδερφό σου και, αφού πας για αναβάθμιση σε 1 χρόνο +, να περιμένεις και να αγοράσεις τότε όποιον M.2 είναι ο καλύτερος.

 

Ό,τι και να βάλεις τώρα θα σε κόβει το X58.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.