Jump to content



κορεατικη subs Hardcoded


Recommended Posts

Δε μπορείς. Φαντάζομαι ότι οι κορεάτικοι υπότιτλοι είναι hardcoded που σημαίνει ότι είναι μέρος της εικόνας πλέον. Στη καλύτερη περίπτωση να κάνεις blur τα σημεία με τους υπότιτλους αλλά ή θα σου πάρει 10 χρόνια για το κάνεις manually ή θα έχεις μόνιμο το blur καθ'όλη την ταινία στο κάτω μέρος της εικόνας. Suck it up, και απλά μεγάλωσε τους ελληνικούς υπότιτλους για να καλύβουν καλύτερα τους κορεάτικους.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, jamesbond said:

Μπορώ να βάλω ένα μαύρο σαν κουρτίνα πάνω από τους κορεάτικους  και να περάσω τους ελληνικούς? 

Είναι και η ταινία που δεν την βρίσκω χωρίς κινέζικα

Μπορείς στον player (άμα βλέπεις της ταινίες στο PC) να βάλεις μαύρο background στους υπότιτλους τους ελληνικούς. Μπορείς να βάλεις μαύρο (ή να κάνεις blur) πάνω απο τους κορεάτικους αλλά θα πρέπει να το κάνεις manually σε όλη τη ταινία, όπως ανέφερα, που θα σου πάρει 5-6 ώρες τουλάχιστον.

Link to comment
Share on other sites

Το πιό εύκολο θα είναι να μάθεις Κορεάτικα. Με εντατικά μαθήματα, θα είσαι αστέρι σε λίγες εβδομάδες. Θα είναι πιό εύκολο από το να παιδευτείς να σβήσεις τους υπότιτλους και μετά μπορείς να το βάλεις στο βιογραφικό σου. Άσε που αν πατήσει ο τρελλο-Κιμ κανά κουμπί και κυριεύσει τον κόσμο, μετά θα είσαι ο μόνος Έλληνας που θα μπορεί να βρει δουλειά.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@Wizard! το ερώτημα είναι τεχνικό και έχει τεχνική απάντηση, η οποία δόθηκε, οπότε το θέμα κλείνει. Δε χρειάζεται να δημιουργούνται υπόνοιες ως προς την προέλευση του υλικού. Για όλους θυμίζω ότι δεν φιλοξενούμε θέματα που αφορούν σε παράβαση του νόμου (λχ περί πνευματικής ιδιοκτησίας).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.