Jump to content


Cable Management. Δείξτε πόσο επιμελείς είστε (ή δεν είστε)!


Anthemius

Recommended Posts

Δεν βρήκα κάποιο σχετικό thread και ειπα να ανοίξω ένα, για να μοιραστώ τον πονοκέφαλο της τακτοποίησης των καλωδίων και τις προσπάθειες που κάνω για να αποκτήσω ένα τακτοποιημένο γραφείο... Το project είναι ongoing, οπότε παραθέτω μία φώτο με την υφιστάμενη κατάσταση:

 

 

IMG_20161029_220209.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σε καποια φαση θα δειξω ποσο επιμελης ΔΕΝ ειμαι, με το δηθεν cable management που ΔΕΝ εχω κανει και τα καλωδια να κρεμονται :hehe: 

Πριν απο αυτο ομως ερωτηση: Ειναι αυτο το γραφειο σου; 

Link to comment
Share on other sites

πριν 17 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Σε καποια φαση θα δειξω ποσο επιμελης ΔΕΝ ειμαι, με το δηθεν cable management που ΔΕΝ εχω κανει και τα καλωδια να κρεμονται :hehe: 

Πριν απο αυτο ομως ερωτηση: Ειναι αυτο το γραφειο σου; 

 

Όχι, αν και μοιάζει πάρα πολύ! Και είναι και πάνφθηνο αυτό που βρήκες! Εγώ το είχα ακριβοπληρώσει (μαζί με γωνία, συρταριέρα και ντουλάπα) από την SATO πριν από 10 χρόνια περίπου.

 

Στο μεταξύ, και μέχρι να έρθει το triple monitor stand  και να συνεχίσω τις "βελτιώσεις", ορίστε κάποιες φωτογραφίες με το πως έχει γίνει μετά το κρύψιμο των καλωδίων:

 

 

IMG_20161030_004402.jpg

IMG_20161030_020145.jpg

IMG_20161030_020401.jpg

IMG_20161030_020601.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να βολευτώ να τα έχω όλα δεμένα. Νιώθω εγκλωβισμένος. Βέβαια, εγώ αλλάζω δωμάτιο τον υπολογιστή ανά 3μηνο :hehe: Και όχι, δε μιλάω για το laptop

 

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα πάντως :T:

Link to comment
Share on other sites

Εχεις σχετικη ανεση χωρου (ή ετσι φαινεται απο τις φωτο), εγω δεν εχω! Το νεο ρουτερ (περιμενω vdsl) ,θα πρεπει να ειναι 1χλμ μακρυα απο το πισι μου :p Οποτε νεα καλωδια που θα πρεπει να τραβαω ως τα κουτια :hehe: Και μετα αντε να βρεις ψυχολογια να κρυψεις τα υπαρχοντα :p  Ουτε φωτο σωστες μπορω να βγαλω αν δε τραβαω τα παντα ολα (και θελει πολυυυ ωρα  , πιστεψε με).

 

Ωραιο setup :D 

 

Στο μεταξυ, τι εννοεις οτι δεν ειναι ολοιδιο το γραφειο;;;;;; Εγω εχω αυτο που σου εστειλα στο link! Επισης μπορει να γινει γωνια , αν επιθυμω (αλλα δε θα χωραμε να περασουμε :hehe: )  

Δεν εχω κανει καμμια κινηση συμμαζεματος απο τη μια πλευρα (ειναι 2 πισι στο ιδιο γραφειο), επειδη το 1 ειναι της γυναικας, και θα γκαριζει :p 

Συντομα θα τραβηχτουν ολα για την καθιερωμενη γενικη ομως, οποτε τοτε ισως και να μου'ρθει η ορεξη για συμμαζεμα! Προς το παρον ειναι μπατε-σκυλοι-αλεστε! :p 

Μόλις τώρα, το μέλος deninho έγραψε:

Δεν μπορώ να βολευτώ να τα έχω όλα δεμένα. Νιώθω εγκλωβισμένος.

Δικαιολογιες :hehe: 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Απαντώ στο θρεντ 5 χρονάκια μετά :hehe: ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΚΕΙΜΠΛ ΜΑΝΑΤΖΕΜΕΝΤΕ ΣΕΤΑΠ ΑΝΤΕΕΕΕ :bleh: 

 

Έχοντας αλλάξει πόλη (από Αλεξανδρούπολη - Αθήνα/Καλλιθέα και από Καλλιθέα - Περιστέρι) αλλά ΟΧΙ γραφείο (το ίδιο κρατάει εδώ και 6 χρόνια συνολικά και του'χει γίνει και επέκταση), όμως έχοντας προσθέσει και τα Synthesizers στο setup, η εικόνα είναι μέτρια. Θα μπορούσε καλύτερα αλλά και χειρότερα. 

 

Η κατάσταση εμπρός είναι η εξής

Spoiler

IMG_20211119_190610.jpg

Θα έλεγε κανείς πως πολλά καλώδια φαίνονται. Αλήθεια θα έλεγε :p 

Ένα USB Hub πολλών θέσεων μπροστά, όπου μπαίνουν 2 εξωτερικοί, το mixer, το drumpad, καθώς και το USB του gamepad (το δουλεύω με USB, όταν και αν). 

Της οθόνης μπορούν να κρυφτούν καλύτερα αλλά γουατέβερ... βαριέμαι :p 

Τα άλλα είναι αναγκαίο κακό από τον μίκτη ( ο οποίος είναι και Audio Interface). Ηχεία, Synths, Mic, Ακουστικά ready (τα οποία είναι bluetooth αλλά για μίξη τα θέλω στο μίκτη, ομπβιουσλη).

 

 

Στο πλάι, έκανα ότι μπορούσα.

Spoiler

IMG_20211119_190713.jpg

 Μέχρι πρότινος, το synth έβγαινε και βόλτα μιας και έπαιζα σε τζαμς, αλλά πλέον δεν συμβαίνει, οπότε το "σουλούπωσα". Αναγκαίο κακό το πολύπριζο σχήματος "Τ", στο οποίο είναι μία προέκταση (για το άλλο PC που θα δείξω αμέσως μετά) και ένα ακόμη πολύπριζο (γιατί αν θέλω και το 2ο συνθ, έχει μία γκουμούτσα τροφοδοτικό και δεν μπορώ να το βάλω στο "Τ". 

 

Από πίσω , η απελπισιά η ίδια

Spoiler

IMG_20211119_190739.jpg

 

Δεν φαίνονται όμως, WHO CARES :hehe: 

 

ΥΓ: Το κενό πίσω, είναι επειδή ο τοίχος έχει μία εσοχή στα δεξιά, αν έχωνα μέσα το γραφείο, θα ήταν οριακά τα synth στα αριστερά.

 

 

Πάμε στο άλλο setup. Ακριβώς πίσω, βρίσκεται το PC της γυναίκας.

Εμπρός, pretty basic

 

Spoiler

IMG_20211119_192100.jpg

 

Η επιλογή να μπει εκεί κάτω το πολύπριζο ήταν της γυναίκας. Ήθελε πιο εύκολη πρόσβαση αν θέλει να βάλει κάτι. Who Am I to say no? Ωστόσο σίγουρα προτιμούσα να το βάλω από κάτω από το γραφείο. Anyway... 

Basic Stuff και από κάτω. Nothing fancy, nothing new.

 

Spoiler

IMG_20211119_192132.jpg

Ό,τι κρέμεται, μπήκε μετά :bleh: 

 

Αυτά. Δεν θα βελτιώσω τίποτα λογικά. Δεν υπάρχει work in progress :p Αυτό θα γίνει ΜΟΝΟ αν αλλάξω γραφείο, και λόγο να το κάνω, ΔΕΝ έχω βρει! 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.