ThanasisGR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2016 Καλησπερα.Μολις τελειωσω το μονταρισμα του νεου μου συστηματος τα εχω συνδεσει ολα μια χαρα παταω να αναψει αναβουν led ανεμιστηρες ο σκληρος αν και αδειος ακουγεται .αλλα η οθονη και το πληκτρολογιο τπτ.εχω δοκιμασει και την on board καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Νοέμβριος 4, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 εχεις δωσει ρευμα στη cpu; οι ram εχουν κατσει καλα; Δεν μας ειπες specs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanasisGR Νοέμβριος 4, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 cpu 6600k Mb asus z170 pro Gpu asus 1070 strix Ram 2x4 ddr4 xypex x 2666 Psu corsair cm750 gold και το 8πινο και 24πινο ειναι οκ ρευμα παει παντου.και τα usb δουλευουν φορτιζει κινητο.το πληκτρολογιο ομως δεν αναβει οπως και η οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Νοέμβριος 4, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Δοκίμασε να ξηλώσεις την κάρτα γραφικών και να μπουτάρεις απ ευθείας με την ενσωματωμένη να δεις αν δουλεύει έτσι. Επίσης νομίζω ότι η μητρική σου έχει leds για να δείχνει αν κάτι δεν λειτουργεί. Τσέκαρε το. Ξεκίνα και με ένα module ram να δοκιμάσεις και έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanasisGR Νοέμβριος 4, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 (edited) Εχω δοκιμασει και με την on board και τις ραμ τις εχω τσεκαρει μια μια και αν εννοεις κατι μικρα led πανω απο το 24πινο ειναι σβηστα. Να βραχυκυκλωνει καπου η MB?εννια βιδες εχει και εχουν ολες βαση. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2016 από ThanasisGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 4, 2016 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Δυστυχώς έπρεπε να την έχεις τεστάρει πριν την βάλεις στο κουτί.. δοκίμασε να αφαιρέσεις οποιαδήποτε άλλη σύνδεση. Π.χ. βγάλε usb αν έχεις συνδέσει ή καλωδιάκια ηχείου κλπ.. αυτά πολλές φορές βραχυκυκλώνουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 4, 2016 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Να κανω τη κλασικη χαζη ερωτηση; Εχεις βαλει τη μαμα ψυκτρα ή αλλη; Αν έχεις βαλει καποια αλλη και ειναι με βιδες δε δοκιμάζεις να τις ξεσφιξεις λιγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanasisGR Νοέμβριος 4, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Δεν εχει μαμα ψυκτρα εχω βαλει υδροψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 4, 2016 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Α χα δοκιμασε τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Νοέμβριος 4, 2016 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Για μενα , λυσε ολο το pc . Βαλε την μητρικη πανω στο κουτακι της και κανε εκκινηση απο εκει μερα μονο με τις μνημες , ουτε σκληροι δισκοι ουτε τιποτα επανω . Οταν κανει ποστ αρχινα να προσθετεις τα υπολοιπα εξαρτηματα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Νοέμβριος 5, 2016 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2016 (edited) πριν 7 ώρες, το μέλος kpetros έγραψε: Για μενα , λυσε ολο το pc . Βαλε την μητρικη πανω στο κουτακι της και κανε εκκινηση απο εκει μερα μονο με τις μνημες , ουτε σκληροι δισκοι ουτε τιποτα επανω . Οταν κανει ποστ αρχινα να προσθετεις τα υπολοιπα εξαρτηματα . Σωστός ,αλλά βγάλε πρώτα το σκληρό να δεις αν ξεκινάει χωρίς (ποιος σκληρός είναι;). Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2016 από Ripper18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts