Jump to content



Format ή Reset σε Windows 10


Recommended Posts

Λέω σήμερα να κάνω ένα format στο pc μιας και έχω καιρό και άλλαξα και hardware.

 

Είδα μια επιλογή που έχουν τα windows 10(τα οπόια έχω upgraded απο 8,1) ότι μπορείς να κάνεις reset.

 

Το reset είναι το ίδιο με το κλασσικό format από φλασάκι? Αν είναι το ίδιο, να κάνω το reset απο εδώ και πέρα για ευκολία.

Έγινε επεξεργασία από D4rkst3EL
Link to comment
Share on other sites

Εννοείται Reset! Προσωπικά, θα κρατούσα τα προσωπικά αρχεία βέβαια. Δεν υπάρχει λόγος για format κανονικό όπως παλιά. Μη μπλέκεις και με εύρεση κωδικών των windows κι ενεργοποιήσεις.. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Reset έκανα πρόσφατα σε ένα laptop. Έχεις επιλογή αν θέλεις να κρατήσεις τα αρχεία σου (που δεν το δοκίμασα) ή όχι (που είναι σα να έχεις κάνει εσύ format). Αν έχεις δύο partitions επηρρεάζει μόνο αυτό που έχει τα Windows. Αν και λογικά πλέον θα το έχεις κάνει οπότε θα έπρεπε να μας πεις την εμπειρία σου @D4rkst3EL:)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Έχω κάνει 2-3 φορές RESET win10 σε Η/Υ φίλων και είναι σαν να εγκαταστάθηκαν από την αρχή.

Πολύ απλή διαδικασία από άποψη διαδικασιών, δεν χρειάζεται εκ νέου ενεργοποίηση αλλά είναι και λίγο ποιό χρονοβόρα σε σχέση με την κανονική εγκατάσταση που ξέρουμε.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά παιδιά με προοτροπή και ενός άλλου παιδιού έκανα format. Μιας και ήμουν απο windows 8.1 για να γίνουν όλα απο τελείως αρχή. Οπότε δε μπορώ να σας πω κάτι περί reset. Την επόμενη φορά θα είναι σίγουρα reset όμως.

 

Αυτό που θέλω να πω όμως είναι πώς άλλαξα κάρτα γραφικών απο amd σε πιο καινούρια nvidia και παρόλο που χρησιμοποιησα DDU κλπ για να βγάλω drivers. Σε παιχνίδια που η κάρτα έβγαζε 120 fps έπεφτε στα 30-40 ότι και να έκανα. To format τα έλυσε όλα ευτυχώς.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.