Jump to content



Hdmi περιεργη συμπεριφορα


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Εχω μια GTX 660 asus sci 2 oc συνδεμένη στην tv με HDMI.

Tο προβλημά μου ειναι οτι ενω δουλεύει άψογα όταν αλλάξω και βάλω τηλεοραση  και μετα ξαναβάλω το κανάλι που εχω το pc χανει το σημα κανει κατι παράσιτα και αναβοσβήνει περίεργα.Σταματάει όταν βγάλω το βύσμα απο την κάρτα και το ξαναβάλω πάλι.

Το μηχάνημα με την κάρτα το ειχα σε αλλη τηλεοραση που τωρα εχω το τουμπανάκι μου και δε μου είχε παρουσιάσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Η τηλεοραση που το εχω τώρα ειναι LG led καινούριο μοντέλο ανώτερη απο την 32αρα που εχω για βααικό μόνιτορ στο βασικό υπολογιστη μου.

 

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες διαφορετικό HDMI καλώδιο? έχω το ίδιο πρόβλημα με δυο παλιότερα καλώδια hdmi που έχω και τους 2 αποκωδικοποιητές nova παλιότερα και οτεtv τώρα στα 1080p

στην πιο καινούρια tv LG όταν αλλάζω κανάλι από τον αποκωδικοποιητή σε digea tv και πάλι πίσω στον αποκωδικοποιητή δεν έχω εικόνα εκτος και αν βγάλω βάλω το καλώδιο,

αν ρυθμίσω τον αποκωδικοποιητή σε 1080i μόνιμα το πρόβλημα σταματάει 

 

Σε άλλες 2 tv παλιότερες samsung και lg δεν το κάνει

Πήρα ένα καινούριο καλώδιο και έστρωσε

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.