Jump to content

panosGR13

Members
  • Posts

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Κοζάνη
  • Ενδιαφέροντα
    pc games

panosGR13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kαλημέρα. Μετά απο φορμάτ όχι με 10 που είχα αλλά με 7αρια το πρόβλημα σταμάτησε εάν καταλάβατε τίποτα εσείς πεστε μου κι εμένανε γιατί έχω φρικάρει.Τι επεμβαίνει το win10 στο uefi bios και γιατί με αλλαγή εισόδου μετά το βγάζει κανονικά; Πιάσε τ αυγό και κούρεψτο!!!
  2. Η τηλεοραση δεν μπαίνει σε αναμονή δουλευει κανονικά. Να σπυ πω την αλήθεια πιο πολύ μου κάνει για προβλημα στην τηλεοραση παρά στο pc αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας. Αν κάποιο παιδί έχει συναντήσει κάτι τέτοιο ας μας πει. Κρίμα να είναι η 1080 θα φρικάρω γιατί μετα απο 8 χρόνια αποφάσισα να αφήσω τις amd που δεν είχα ποτέ το παραμικρό και να παρω πράσινη.
  3. Δοκίμασα με άλλο hdmi και δεν υπήρξε κάποια αλλαγή. Φίλε anthemius παντα με hdmi είχα το pc και έβλεπα το ποστ,άλλωστε και μέσα όταν έχω μπει πάλι δεν βλέπω τιποτα παρά μονον όταν αλλάξω κανάλι και ξαναγυρίσω πάλι.
  4. Καλησπέρα. Ένα περίεργο θέμα μου παρουσιάστηκε σήμερα με το πόστ του uefi bios,δεν το βλέπω στην TV μου πια αλλά κατευθείαν ανοίγει στα windows. Άν την ώρα που κάνει πόστ πατήσω F2 κάνει κανονικά μπίπ και μπαίνει στο bios αλλά δεν βλέπω τίποτα,αν αλλάξω κανάλι και ξαναβάλω το hdmi 1 που έχω τον υπολογιστή βλέπω κανονικά το bios,στο επόμενο restart πάλι μαυρο. Παρακαλώ βοήθεια γιατι έχω δοκιμάσει τα πάντα ακόμα και reset στο bios. Έχω δοκιμάσει σε όλες τις θύρες της κάρτας με dvi to hdmi και κατευθείαν hdmi απο τη θύρα αλλά το ίδιο πράγμα.Χθες και 1 χρόνο που έχω το συστηματάκι ήταν όλα κανονικά.Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή και έχω μόνο το hdmi πάνω και τίποτα άλλο. Ευχαριστώ. Το μονο που δεν έχω δοκιμάσει είναι με άλλο hdmi καλώδιο.
  5. Καλημέρα. Στο HP 655 φορητό της κόρης μου πρόσθεσα μια ραμ DDR 3 1600 CL11 όπως ακριβώς ήταν και η άλλη που φορούσε πάνω. Το μόνο που παρατήρησα καθός έτρεξα το cpu-z είναι ότι αυτή που φορούσε ήταν 1.35v και αυτή που έβαλα είναι 1.5V . Το μηχανημα δουλευει κανονικά και περνάει και το Memory Check που έχει στο uefi bios του κανονικά χωρίς πρόβλημα. Θα είναι εντάξει ή θα έχει κάποιο θέμα? Ευχαριστώ.
  6. panosGR13

    Far Cry 4

    Ξεθάβω το θεματάκι για να ρωτήσω κάτι. Με 1060 oced το παιχνίδι ενώ στο tutorial στο ultra έσπερνε και το λιγότερο είχα 58 fps μέσα στο κυρίως παιχνίδι ακόμα και στο low σε κάποιο σημεία γίνεται απελπιστικό. Ξέρει κανείς κάτι για να λύσω το πρόβλημα αυτό? ι5 2500κ στά 4.1 ghz 8gb ram και gigabyte windforce gtx 1060 overclocked. Ή είναι τόσο μάπα το παιχνίδι που δεν το νομίζω ή η gtx 1060 είναι φλόμπα.
  7. panosGR13

    100% CPU usage

    Μήπος έτσι θα αργεί όμως?
  8. panosGR13

    Πρόβλημα με RX 480

    Ο 2500 είναι πολύ καλός στα παιχνίδια ακόμα και σήμερα παρά τα χρόνια του. Τον έχω default clocks με gtx 1060 και σπέρνει.
  9. panosGR13

    Hdmi περιεργη συμπεριφορα

    οκ άλλαξα καλώδιο και προς το παρών δεν το κάνει Εβαλα ακριβό καλώδιο και ενυσχημένο ΅Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα. Εχω μια GTX 660 asus sci 2 oc συνδεμένη στην tv με HDMI. Tο προβλημά μου ειναι οτι ενω δουλεύει άψογα όταν αλλάξω και βάλω τηλεοραση και μετα ξαναβάλω το κανάλι που εχω το pc χανει το σημα κανει κατι παράσιτα και αναβοσβήνει περίεργα.Σταματάει όταν βγάλω το βύσμα απο την κάρτα και το ξαναβάλω πάλι. Το μηχάνημα με την κάρτα το ειχα σε αλλη τηλεοραση που τωρα εχω το τουμπανάκι μου και δε μου είχε παρουσιάσει ποτέ κάτι τέτοιο. Η τηλεοραση που το εχω τώρα ειναι LG led καινούριο μοντέλο ανώτερη απο την 32αρα που εχω για βααικό μόνιτορ στο βασικό υπολογιστη μου.
  11. panosGR13

    Αναβαθμιση GPU

    1070 η 1060 και η 480 τελικά είναι πολύ λίγη για παιχνίδια.
  12. panosGR13

    Αγορά gpu για αντικατάσταση GTX 760

    Τήν απλή ναι όχι την g1 Ευχαριστώ. Δεν έχω στην πράξη όμως όσα άκουγα για την καρτούλα. Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο δυνατή...
  13. panosGR13

    Αγορά gpu για αντικατάσταση GTX 760

    ευχαριστώ παιδιά. Τσίμπησα τη 1060 6gb της gigabyte λίγο φαρμάκι στην τιμή 275 ευρώ απο ελληνικό ιντερνετομάγαζο. Σε σχέση πάντος με τα μαγαζιά καμία σχέση μισή κάρτα παραπάνω σε λ7 θέλανε τα λιμοτάγαρα.
  14. Καλησπέρα. Το πρώτο μου πόστ στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά κάρτας γραφικών. Έχω το συστηματάκι Ι5 2500κ 4.5GHZ(hydrocool) 8gb ram 650W coolermaster 760 gtx gpu(που χρειάζεται αντικατάσταση) Είμαι ανάμεσα στίς RX4704gb,RX4804gb,GTX 10603gb Παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθειά σας. Δεν έχω πρόβλημα ούτε συμπαθώ κάποιοα απο τις nvidia amd απλά θέλω να κάνω καλή αγορά μέσα στα στενά όρια των 265 ευρώ που έχω θέσει ως ταβάνι μια και τα οικονομικά μου είναι κουρέλι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.