Jump to content



SUPER FLOWER GOLDEN GREEN HX SERIES 750W


predator7

Recommended Posts

καλησπερα παιδια θα ηθελα μια γνωμη για το συγκεκριμενο psu,δυστηχως το m700 της υπογραφης μου εχει αρχισει κ κανει κουλα στα παιχνιδια μεσα σε συνδυασμο με την 980ti

αξιζει η αγορα του?απο διαφορα reviews που βλεπω ειναι απιστευτο σε αποδοση η να παω σε κατι πιο δοκιμασμενο corsair rm750i, rm850x?

http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-golden-green-hx-series-750w-sf-750p14xe-p-PER.811710

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα τροφοδοτικο ειναι. Corsair για μενα ειναι υπερτιμημενα. Καλες σειρες rmx & rmi αλλα γιατι να δωσεις τοσα λεφτα παραπανω; Και το 850 που αναφερεις ειναι απλα υπερβολη, εκτος και αν εχεις σκοπο για SLI στα κοντα.

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντα επαιρνα τροφοδοτικο παραπανω watt απο οτι χρειαζομουν καθως με τα χρονια (το παλιο μου το κρατησα 9.5 χρονια) πεφτει η αποδοση τους αρα καλο ειναι λιγο headroom. Και εγω σε superflower θα πηγαινα αλλα βρηκα σε εξωπραγματικη τιμη το hx850i (70 ευρω κατω απο Ελλαδα) και πηγα εκει. Προχωρα αφοβα για το συγκεκριμενο.

Link to comment
Share on other sites

για sli η crossfire δεν το σκεφτομαι μελλοντικα δεν υπαρχει πλεον λογος για μενα τουλαχιστον,αυτο το τροφοδοτικο που εχω τωρα ειναι μια χαρα απο θεμα watt απλα απο θεμα χρονου πλεον εχει αρχισει κ κανει τα δικα του κ με το δικιο του, κ το λουλουδι που σκεφτομαι να παρω στα 750watt λογο κ του efficiency Που εχει απλα θα λειτουργησει πιο ομαλα το ολο συστημα, γιατι κατι μου λεει οτι εχω θεμα κ με το cpu σε θεμα oc αλλες φορες δουλευει μια χαρα για μερες η κ για μηνες κ αλλες φορες τραβαει κρασαρισματα με vcore προβληματα κ πραγματικα το cpu ειναι πολυ καλο κομματι κ πιστευω μπορει να λειτουργησει στα ιδια mhz με πολυ λιγοτερο ρευμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.