Stelios F. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2017 (edited) Υπάρχει ένα app, το οποίο κάνει μόνο του αλλαγή κάμερας όπου υπάρχουν fights και γενικά έχει layout σαν τηλεόρασης. Δείγμα: Είχαμε την ιδέα αν κάποιος που δεν τρέχει στο CUP και έχει καλή γραμμή, αν ήθελε να κάνει live broadcast τους αγώνες. Το μόνο που θα κάνει είναι να μπει στον server και να μείνει στα PITS. Ας μας κάνει ένα PM όποιος θέλει και μπορεί! To app:http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/bcast-app-for-broadcasting-v1-12.32536/ Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2017 από Stelios F. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 14, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Στέλιο δεν βλεπω πολλα θεματα για το wamta. Ανοιξε 2-3 ακομα βρε συ [emoji14] [emoji14]Sent from my S7 edge using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 14, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 3 minutes ago, GeoF1 said: Στέλιο δεν βλεπω πολλα θεματα για το wamta. Ανοιξε 2-3 ακομα βρε συ Sent from my S7 edge using Tapatalk Να το postarw μέσα σε κάποιο άλλο thread - πιστεύεις πως δεν θα χαθεί εκεί μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Φεβρουάριος 14, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Αφού κάνει μόνο του αλλαγή κάμερας, γιατί πρέπει να είναι κάποιος στα pits? Με VDSL 50 Downloading και 5 ΜΒ Uploading, δεν το σηκώνει να το φορτώσω εγώ που θα τρέχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 14, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 (edited) 3 minutes ago, Anthemius said: Αφού κάνει μόνο του αλλαγή κάμερας, γιατί πρέπει να είναι κάποιος στα pits? Με VDSL 50 Downloading και 5 ΜΒ Uploading, δεν το σηκώνει να το φορτώσω εγώ που θα τρέχω; Πρέπει να κάνεις join τον server και escape to pits, δεν υπάρχει τρόπος να μπεις σαν spectator στο AC. Άνετα το σηκώνει, ίδια γραμμή έχω και εγώ που κάνω broadcast από pov. Στο thread του AC forum εξηγεί... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2017 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 14, 2017 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 [emoji17][emoji22] χιουμοριστικα το γραψαSent from my S7 edge using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 14, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 1 minute ago, GeoF1 said: χιουμοριστικα το γραψα Sent from my S7 edge using Tapatalk I am on a posting spree... τώρα που το διαβάζω είναι σαν να σου την λέω, εννοούσα πως θα χαθεί σε άλλο θρεντ, βρε κουτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 14, 2017 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Αυτό θα ήταν πολύ καλό αν τα καταφέρναμε - έχω φίλους (εκτώς simracing) που θα θέλαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μας! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 14, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 7 minutes ago, Aris Teidis said: Αυτό θα ήταν πολύ καλό αν τα καταφέρναμε - έχω φίλους (εκτώς simracing) που θα θέλαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μας! Ίσως φέρει και νέους racers 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Φεβρουάριος 14, 2017 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 1 hour ago, GeoF1 said: Στέλιο δεν βλεπω πολλα θεματα για το wamta. Ανοιξε 2-3 ακομα βρε συ Sent from my S7 edge using Tapatalk αυτό πάλι ποτενές δεν το κατάλαβα,πιάνουν χώρο? όλα σε ένα φύρδην μίγδην? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill123 Φεβρουάριος 19, 2017 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2017 τελικα θα υπαρξει stream? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 19, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2017 (edited) Nope, δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς. Ίσως το streamarw εγώ από το pov μου, αλλά μάλλον από τον επόμενο αγώνα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 19, 2017 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Φεβρουάριος 22, 2017 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2017 Κριμα θα ειχε φαση να ειχαμε κάτι τετοιο, κυριως για να δουμε μάχες όλοι μετα την ληξη του αγωνα που γινοτανε σε αλλο class η αλλο σημειο της πιστας. Και που ξερεις μπορει να ειχαμε και πραγματικους χορηγους στο επομενο WAMTA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Μάρτιος 26, 2017 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2017 https://www.twitch.tv/videos/131375833 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts