Jump to content



Ψόφησε η μπαταρία;


Recommended Posts

Το Μάιο του 2015 αγόρασα ένα ECOO με αυτονομία γύρω στις 50 ώρες. Από την άνοιξη του 2016 και μετά το φορτίζω καθημερινά λόγω wifi (μιλάμε για ξέσκισμα με τις ώρες) αλλά η αυτονομία έπεσε από 48 την άνοιξη, σε περίπου 40 το τελευταίο διάστημα, ενώ η μπαταρία μετά το 100% κατόπιν φόρτισης πέφτει σε ούτε μία ώρα κάτω του 10%. Ξαφνικά πάει στο 30%, μετά από λίγα λετπά στο 15% και συνεχίζει με ρυθμούς Μπολτ στο 1%. Πρέπει να αγοράσω καινούρια ή παίζει κάτι με το πρόγραμμα συντήρησης; Έχω το DU.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Όντως μου βγάζει πολύ συχνά ειδοποίηση για ενημερώσεις, αλλά η μπαταρία έχει φουσκώσει. Παρήγγειλα από το aliexpress καθώς στην Ελλάδα υπάρχει μόνο σε ένα ηλ.κατάστημα έναντι 28 ευρώ (!). Θα περιμένω 2 μήνες, αλλά με 30 ευρώ θα έχω 3. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως δεν είναι τόσο αποδοτικές.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.