Jump to content



Πρόταση για TV-Monitor >20 inch ?


Recommended Posts

Χαίρετε.

 

Ενδιαφέρομαι για ένα μόνιτορ το οποίο -σπάνια- θα χρησιμοποιείται και για τηλεόραση για θέαση ελεύθερων καναλιών (μέσω εσωτερικής κεραίας), άντε και καμιάς ταινίας. Επί της ουσίας δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου η επίδοσή του ως τηλεόραση.

 

Μέγεθος τουλάχιστον 21 ίντσες, για δουλειές γραφείου (office/internet) σχεδόν εξολοκλήρου, άντε και κανένα χαλαρό online παιχνιδάκι (όχι απαιτητικά πράγματα ασφαλώς).

 

Ενσωματωμένα ηχεία απαρίτητα, χωρίς να με ενδιαφέρει ιδαίτερα η ποιότητα του ήχου, αρκεί να μην είναι εντελώς χάλια (χρήση για Youtube, ταινίες).

 

Καλό θα ήταν να έχει και USB hub αλλά δεν είναι και απαραίτητο.

 

Τιμή μέχρι 170 ευρώ.

 

Έχω βρεί αυτή και αυτή. Αξίζει κάποια από τις δύο ή να κοιτάξω αλλού ?

 

BTW, παίζει και αυτό από τα Public, που για κάποιο λόγο δεν φαίνεται στο skroutz.

 

Τέλος, αναρωτιέμαι αν πάω σε κάποια 1366x768 αντί για 1920, θα έχω δημαντική διαφορά στην ποιότητα εικόνας (δηλώνω άσχετος επί του θέματος).

 

P.S. : Το μηχάνημα στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί τελικά η οθόνη θα έχει μια Onboard κάρτα γραφικών χωρίς πολλές δυνατότητες. Πιθανόν κάποιο Intel nuc. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.